Rock'n'roll parttimer gezocht!

1

Op zoek naar leuke parttime baan? De Lomography CREW van de Gallery Store in Amsterdam is op zoek naar versterking. Heb jij zin in een toffe analoge uitdaging? Check dan maar gauw deze vacature.

Credits: miriel

Lomography Nederland groeit als kool! Evenementen, samenwerkingsverbanden, productlanceringen en steeds meer workshops in de Lomography Gallery Store Amsterdam
– we kunnen langzamerhand wel een extra paar handjes gebruiken. We zijn op zoek naar een business-minded professional met een rock’n’roll houding en een passie voor analoge fotografie. Pro-activiteit wordt extreem gewaardeerd en out-of-the-box denken idemdito. Heb je verkoopawards in je prijzenkast staan? Dat levert je helemaal bonuspunten op.

Ben jij de nieuwe sales representative die wij zoeken? En ben je benieuwd naar alle details van deze positie? Check dan de volledige vacature en solliciteer meteen! Wie weet werk jij straks in de leukste analoge fotografiewinkel van Nederland.

Credits: henkdevries

Ben je niet direct op zoek naar een baan, maar weet je wel veel over analoge fotografie / lomografie en de ins en outs van onze Lomography camera’s? We zijn altijd op zoek naar lomografen die het leuk vinden om ons te helpen met workshops. Dus denk jij dat je andere lomografen nog wel wat bij kan brengen tijdens één van onze coole workshops? Stuur ons dan zeker een mailtje!

…en volg je ons al op facebook en twitter? Doe maar. Is gezellig :).

written by mrmaart on 2012-03-23 #news #intern #online #amsterdam #netherlands #lgs #nederland #dutch #jobs #store-manager #lomography-nld #nld #lomography-gallery-store-amsterdam #sales-representatives

One Comment

  1. merelgroebbe
    merelgroebbe ·

    Mijn mailtje ligt al braaf 3 weken te wachten :)

More Interesting Articles