Pinballz Arcade: een date met lange sluitertijden

Ik heb laatst Pinballz Arcade bezocht. Deze verloren schat in North Austin is een mekka voor alle pinball- en arcadeverslaafden. Je komt namelijk niet iedere dag in aanraking met Dirty Harry, Playboy bunnies en Elvira in één nacht. Laat je verbazen!

Dit is een echte old-school ervaring. Je moet deze plek meemaken, voornamelijk om dat het waarschijnlijk één van de laatste authentieke speelhallen is. “Pinballz Arcade”:http://www.pinballzarcade.com/ is een lokaal familiebedrijf en heeft de grootste collectie flipperkasten in Texas. Wees voorbereid op 200 klassieke flipperkasten onder één dak. En als een zelfuitgeroepen Ms. Pacman-kenner was ik verrast om een Baby Pacman machine te vinden, half flipperkast en half arcadespel.

Ik ging er heen gewapend met mijn Bulb-vrienden – De Fisheye 2, de La Sardina en de Sprocket Rocket. De combinatie van alle knipperlichtjes en de lange sluitertijden geven plaatjes waar je alleen van kunt dromen. Dus zelfs als je blut bent, grijp gewoon je camera en geniet van het foto’s schieten! En dan heb ik het beste nog niet eens verteld, het is BYOB (Bring your own beer). Dus koop een six-pack bier, trommel een paar vrienden op en maak je klaar om de nerd uit te hangen. Voor $20 speelde ik 2 uur, schoot 2 filmrolletjes vol en dronk een paar biertjes. Dat is wat ik noem een goed avondje uit.

Pinballz Arcade
8940 Research Blvd., Suite 100
Austin, TX 78758
512-420-TILT (8458)

Fisheye No. 2 heeft een 170 graden groothoeklens en adembenemende vertekening. Nu met een hotshoe-aansluiting en de mogelijkheid tot meervoudige en lange belichtingen is de compacte Fisheye camera geweldiger dan je ooit voor mogelijk hield! Beschikbaar in verschillende kleuren en speciale designs.

written by lynxalb00 on 2012-03-21 #places #classic #austin #arcade #location #texas #fisheye-2 #sprocket-rocket #analoog #la-sardina #flipperkast #pinballz #lange-sluitertijden #speelhal #lokaal #avond-uit
translated by dkersbergen

More Interesting Articles