De favoriet van Hakimbo05: de Sprocket Rocket

Een groothoekcamera is voor fotografen als Hakimbo niet goed genoeg – het beeld moet ultrawijd zijn en dan is de Sprocket Rocket perfect! Hakimbo zou deze camera dan ook voor zijn droomshoot gebruiken.

Naam: Hakimbo
LomoHome: http://www.lomography.com/homes/hakimbo05
Favoriete camera: de Sprocket Rocket

Credits: hakimbo05

Waarom is deze camera jouw favoriet?

De camera is erg licht, gemakkelijk, je kunt hem handmatig terugspoelen en hij heeft natuurlijk een ultrawijde lens!

Wat is jouw droomshoot en waarom? Wat zou het thema en wie zouden de modellen zijn?

Mijn droomshoot zou in ieder geval erg zonnig zijn. Daarom zou ik zeker voor het strand kiezen! Ik neem de Sprocket Rocket altijd mee op reis en dan werkt de plaatselijke bevolking perfect als model. Zij maken de locatie immers bijzonder!

De Sprocket Rocket is er om analoge fotografie een opwindend nieuw tijdperk in te loodsen! Het is de eerste groothoekcamera ter wereld die op sprocket gaatjes gericht is! Je kan foto’s supermakkelijk remixen dankzij de unieke dubbele draaiknoppen. Daarnaast was eindeloos wisselen tussen frames en multiple exposures nog nooit zo makkelijk! Je kunt hem laden met elke 35mm film en dan ben je klaar om 18 verbluffende panorama foto’s mét sprockets te maken. Naast zwart en wit ook verkrijgbaar in vier vette knalkleuren: blauw, groen, geel en oranje.

written by fookshit on 2012-03-26 #lifestyle #interview #community #netherlands #nederland #dutch #holland #feature #nld #q-a #newcomer-of-the-week #nieuwkomer-van-de-week
translated by marissa

More Interesting Articles