Florian Imgrunds monochrome, meervoudige belichtingen

Een Duitse fotograaf kreeg twee zomers geleden zijn eerste analoge camera. Sinds die tijd maakt hij geweldige foto’s. Vooral zijn meervoudige belichtingen zijn bizar. Check hier een paar van zijn kunstwerken!

Als je Florian Imgrunds‘s Flickr pagina bekijkt, vind je supervette analoge foto’s. Ze zijn allemaal monochroom. Na het zien van zijn foto’s zul je denken dat hij al jaren analoog fotografeert, maar de Duitse fotograaf heeft pas in de zomer van 2010 zijn eerste analoge camera gekregen.

Foto’s van Florian Imgrund via This is Colossal.

Imgrunds schrijft op zijn Flickr profiel: “De unieke charme van analoge foto’s en de klassieke foto-processen fascineren me. Nadat ik in de zomer van 2010 mijn eerste analoge camera kreeg, begon ik steeds meer te fotograferen.”

Tussen Imgrunds bijzondere monochrome beelden bevinden zich ook meervoudige belichtingen. Ze zijn zonder de hulp van Photoshop en met de kracht van analoge fotografie gemaakt. De fotograaf combineert vaak menselijke aspecten met natuurlijke landschappen. Hiermee wil hij een link tussen de mens en zijn omgeving vastleggen.

Check meer van zijn werk op zijn Flickr- en zijn Facebookpagina.

Alle informatie uit dit artikel komt van This is Colossal.

written by plasticpopsicle on 2012-03-25 #lifestyle #black-and-white #monochrome #lomography #double-exposures #analogue-lifestyle #florian-imgrund
translated by marissa

More Interesting Articles