Één dag, één rolletje en 36 foto's van Fritssi

Toen ik de ‘één dag, één rolletje en 36 foto’s’ wedstrijd zag wilde ik direct meedoen. Ik besloot een gewone dag uit mijn leven te fotograferen die tegenwoordig nog net iets specialer zijn door mijn stage bij Lomography the Netherlands! Kijk snel naar mijn dag op één rol!

Dit ben ik, Freya aka Fritssi

Sinds 2 maanden woon ik in een hotelkamer in Amsterdam. ‘Wat een luxe!’ zul je denken. Maar dit is niet zomaar een hotel, het is een oud pand dat binnenkort gesloopt gaat worden. Dat betekent helaas geen roomservice of schoonmaaksters… En zoals je ziet leef ik nog steeds vanuit mijn verhuisdozen!

Credits: fritssi

Na een kopje koffie was het tijd om te vertrekken naar mijn stage bij, jawel, Lomography the Netherlands! Kan het nog beter? Mijn stagebegeleider, de online manager, moest natuurlijk ook vastgelegd worden maar hij wilde niet herkenbaar in beeld.

Credits: fritssi

Toen al het nodige werk weer was gedaan, ging ik met wat vrienden naar de boekenwinkel. Ik houd ervan om de kleine, gekke dunne boekjes tussen de dikke opvallende boeken uit te trekken want dit zijn vaak de meest bijzondere (en ook betaalbaar)! Ook nu weer een geweldig fotografieboekje gescoord met vreemde maar interessante foto’s.

Credits: fritssi

Daarna gingen we met zn allen (12 man!) eten bij een vriend. Een gezellige boel dus! Vooral met een stapel bierkratten op het balkon waar je heerlijk op kunt chillen (waarschuwing: doe dit niet als je al te veel biertjes op hebt!)

Credits: fritssi

Koken voor (en met) 12 man duurt ontzettend lang en voordat we klaar waren en nog wat hadden gedronken was het alweer tijd om naar huis te gaan. Terug naar mijn hotelkamer op de zesde verdieping. Daar kwam ik erachter dat mijn camera al geruime tijd op de blub-stand stond… Ik had nog één foto over dus besloot ik dan maar eens goed gebruik te maken van de bulb-stand om mijn uitzicht vast te leggen.

Credits: fritssi

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van de 1 dag, 1 rolletje en 36 foto's wedstrijd. Lijkt het je ook leuk en spanend om een dag uit jouw leven van begin tot eind vast te leggen op 36 foto’s en dit te beschrijven in een grappig lifestyle artikel? Doe dan mee en maak kans op hele fijne prijzen!

written by fritssi on 2012-03-19 #lifestyle #lomography #amsterdam #netherlands #day-in-the-life #lgs #dag #leven #een-dag #een-rolletje #36-foto-s

More Interesting Articles