Jouw camerakeuze voor portretfotografie

Er zijn heel veel goede analoge camera’s, maar je hebt vast een favoriet. Gezien we deze maand extra aandacht aan portretfotografie besteden, zijn we benieuwd naar de camera waar jij het liefst een portret mee fotografeert.

Credits: plasticpopsicle

Mijn Nikon FE2 is zeker mijn favoriet als het gaat om portretfotografie. Ik kan alles instellen: het diafragma, de sluitertijd en descherpte. Door al deze opties kan ik meerdere stijlen en verschillende technieken uitproberen. Ken, zo heet mijn analoge partner, is altijd bij me en hij legt van alles vast. Toch vind ik dat hij het beste is in het maken van portretten. Of het nou van een vriend, een vreemde of mijn kat is.

Credits: plasticpopsicle

Natuurlijk heb ik met andere analoge camera’s ook portretten vastgelegd waar ik tevreden over was maar ik kies toch het liefst voor de Nikon FE2.

Wat is jouw favoriete camera voor het maken van portretten? Of zijn het verschillende camera’s? Deel je favoriet door te reageren op dit artikel. Ben je nieuwsgierig naar de favoriet van iemand anders van deze website? Tag diegene gerust!

written by plasticpopsicle on 2012-03-21 #gear #review #camera #lomography #portraits #netherlands #portraiture #choice #nederland #dutch #holland #nld #portretten #portretfotografie #camera-choice #keuze #camerakeuze
translated by marissa

More Interesting Articles