De LomoRoadShow komt naar Utrecht!

Het is zover: de LomoRoadShow gaat van start! Op zaterdag 21 april aanstaande is de kick-off en reizen we af naar Utrecht om tijdens In-fashion een modieus middagje analoog plezier te beleven! Kom je ook?

Credits: mephisto19

In-fashion is een gloednieuw mode-evenement in Utrecht en vindt dit jaar voor de eerste keer plaats. In-fashion is niet zomaar een mode-evenement, het richt zich op het verhaal van het ontwerp of de designer en wil zo de kloof tussen ontwerpers en consumenten verkleinen. Op zaterdag 21 april kun je in Hotel Dom in Utrecht werk bekijken van jonge ontwerpers, presentaties bijwonen, films bekijken en workshops volgen. Dit alles natuurlijk in het teken van fashion en verhalen uit de mode-industrie. Onze LomoRoadShow sluit hier naadloos op aan en is daarom in een modieus jasje gestoken en helemaal toegespitst op de stad Utrecht en In-fashion!

Credits: filby

Het programma

  • What the hell is Lomography?
    De LomoRoadShow begint met de introductie “What the hell is Lomography?”, waar je alle ins en outs te horen krijgt over de geschiedenis, filosofie, camera’s, website en community van Lomography.
  • Diana F+ cameraworkshop
    Iedere deelnemer krijgt van ons de bekende Diana F+ te leen om in stijl foto’s te schieten. Ook krijg je een rolletje film en een 10% kortingsvoucher voor de online shop van Lomography. Tijdens de cameraworkshop leer je alles over de Diana F+ en hoe je hem het beste kan gebruiken.
  • Street fashion LomoWalk
    Nu we alles weten over de Diana F+ gaan we de straat op! We doen een LomoWalk door Utrecht en gaan experimentele en fashionable foto’s schieten. Vanuit het perspectief van de Diana F+ gaan we kijken naar modieuze mensen op straat, patronen en structuren. Eens kijken wat we aan mode in Utrecht vast kunnen leggen!
Credits: peropero

Na afloop neemt de LomoRoadShow-crew de volgeschoten rolletjes mee en ontwikkelen ze die in het LomoLab. Zodra de foto’s terug zijn krijgt iedere deelnemer per mail een downloadlink naar zijn foto’s. Uiteraard volgt er ook een uitgebreide recap van deze allereerste LomoRoadShow in dit Lomography magazine.

Belangrijke details op een rij:

Wanneer: zaterdag 21 april 2012 van 14:00h tot 17:00h
Locatie Springers Wonen, Telingstraat 2A in Utrecht
Kosten Tickets voor de LomoRoadShow kosten 15 euro en hiermee krijg je toegang tot het volledige programma, een leencamera, een filmrolletje, filmontwikkeling en een 10% kortingsvoucher voor onze online shop. De tickets zijn via In-fashion te koop.

Tot slot nog een fijne tip – wil je kans maken op tickets voor deze allereerste Nederlandse LomoRoadShow? Doe dan mee aan de Fashion confession rumble en win!

written by fritssi on 2012-03-14 #news #fashion #event #workshop #street-photography #analogue-photography #lomowalk #utrecht #mode #analogue-cameras #fotografie #straat #lomoroadshow #120-films #in-fashion #infashion

More Interesting Articles