Lomography Color Negative 100: een film waar je op kunt rekenen

2012-03-19

Als je denkt aan een 100 ISO film, denk je altijd: “Oh, dat is geen kwaliteitsfilm.” Dit is niet het geval bij de Lomography Color Negative 100 omdat het een film is waar je op kunt rekenen. De foto’s zien er geweldig uit omdat alle kleuren prachtig zijn, zelfs als je overbelicht.

Credits: yopanic

De laatste keer dat ik deze film gebruikte was in mijn niewe LC-Wide en de resultaten zijn verbazingwekkend goed omdat de kleuren heel levendig zijn.

Net als de andere Lomography CN films (400 ISO en 800 ISO) is de 100 ISO film een film die ontworpen is door Lomography voor lomografen. Dit is omdat de kleuren speciaal ontworpen zijn voor gebruik met lo-fi camera’s om de coole, klassieke Lomo-atmosfeer met vignette hoeken te garanderen. De kleurverzadiging geeft een vintagegevoel met al die geweldige kleuren die uit je foto’s springen.

Credits: yopanic

Kleurennegatief films zijn de meest voorkomende in de winkels en ze zouden moeten worden ontwikkeld in C-41 chemicaliën. Ik zeg “zouden moeten” omdat je je kleurennegatief films kan cross-processen in E6 chemicaliën (deze chemicaliën gebruik je normaal gesproken met diafilm).

Jouw Lomography CN 100 film cross-processen kan interessant zijn als je wilt experimenteren.

Credits: yopanic

Kortom, je moet deze lage-snelheidsfilm vertrouwen. Als je foto’s neemt in helder licht, zullen de resultaten geweldig zijn!

Gebruik Lomography Colour Negative 100 35mm film en je krijgt gegarandeerd foto’s met levendige kleuren, fijne korrel en een fijne resolutie. Samen met een flits of helder zonlicht zal deze film je adembenemende resultaten bezorgen. Zie onze selectie van Lomography films hier.

written by yopanic on 2012-03-19 #gear #betrouwbaar #100-iso #lomography-cn-100 #lage-iso #helder-licht #gebruikers-review #overbelicht #lomografie #review #color-negative
translated by bbthom

More Interesting Articles