Verlopen film wedstrijd

Is de houdbaarheidsdatum van je fotorolletje al een tijdje verstreken en is je film daardoor totaal nutteloos? Onzin! Verlopen film is vet en we zijn er zeker van dat jullie het met ons eens zijn. Hoog tijd dat jullie het resultaat van jullie verlopen film-avonturen laten zien. Je kunt uiteraard weer Piggies winnen!

Credits: cruzron

Vind jij het ook zo fijn om op een voorraad verlopen fotorolletjes te stuiten? Het is altijd weer een verrassing. Zijn de rolletjes al die tijd goed bewaard? Zijn de foto’s straks wel gelukt? Zal er aan de binnenkant van het rolletje allemaal schimmel zitten? Uiteindelijk kunnen we de verleiding niet weerstaan en kopen we ze toch en zijn de resultaten vaak beter dan verwacht. Van de fotorolletjes die gister over datum zijn geraakt tot de rolletjes die al jaaaaren de houdbaarheidsdatum hebben gepasseerd.. Verlopen film is voor iedere analoge fotograaf een zwak punt, toch?

Stuur je favoriete, zelfgemaakte foto’s die met verlopen film zijn gemaakt op en we belonen de beste inzendingen met heerlijke Piggies!

Details:

  • Prijzen: Drie winnaars krijgen tien piggies per persoon. Daarnaast krijgt iedere winnaar een speciale badge voor zijn LomoHome.
  • Film/camera type: Iedere analoge foto die niet digitaal verbeterd of bewerkt is. Daarnaast MOET je verlopen film hebben gebruikt!
  • Upload limiet: Tien foto’s!
  • Minimale foto-afmetingen: De foto’s dienen minimaal 768px in de hoogte of breedte te zijn.
  • De meta data dient compleet te zijn (camera, filmtype, locatie en drie tagwoorden)
  • Let op: dit is een internationale fotowedstrijd. Stuur daarom je foto’s in via het Engelstalige artikel

written by cruzron on 2012-03-13 #news #film #slide #expired #negatives #competition #dutch #negs #outdated #nld #wedstrijd #verlopen #over-datum #nefatieven
translated by marissa

More Interesting Articles