Namens de redactie - dankbetuiging én zoektocht naar nieuwe auteurs

Het internationale én Nederlandse Lomography magazine is altijd jouw bron voor de nieuwste en laatste nieuwtjes uit de wereld van Lomography. Hier vind je alles wat te maken heeft met Lomography en nog veel meer. Maar daar blijft het niet bij, wij willen meer meer meer!

Liefste lomografen,

Iedereen die een bijdrage levert aan het Lomography magazine zijn lieverds. In het speciaal de mensen die zorgen voor community interactie en betrokkenheid – geweldig! Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor al die te gekke ingestuurde artikelen, vertalingen en eindeloze rumble inzendingen. Door jullie geweldige online support wordt maar weer eens bevestigd dat de Lomography community een wereldwijde vriendschap is van mensen die allemaal één passie met elkaar delen, en dat is FILM FOTOGRAFIE!

Credits: white_trash101

Dus, namens de hele Lomography Magazine redactie (internationaal en nationaal) willen we iedereen in de community speciaal bedanken voor jullie eindeloze stroom van Nieuws inzendingen, jullie te gekke Analogue Lifestyle stukjes, jullie avontuurlijke Lomo Locaties, jullie informatieve en interessante Reviews en jullie waanzinnig innovatieve Tipsters. Maar in het bijzonder jullie eindeloze participatie in al onze Wedstrijden!

Ook willen we graag een extra blijk van waardering uiten naar onze vaste auteurs! Om een aantal van hen te noemen: Ellen Rogers bijvoorbeeld, met haar reis naar Sepulchral beschreven in prachtige woorden met nog mooiere foto’s. Maar ook Sean Lotman, een echte dicther en fotograaf die een hele boeiende serie schreef getiteld I Do Haiku You. En natuurlijk Tom & Melissa, het geweldige duo van The Long Haul Project.

Maar natuurlijk gaan er ook credits uit naar onze waanzinnige editors die contstant hun hersens laten kraken om nieuwe creatieve stukjes te schrijven waarmee ze jullie weer blijven prikkelen met toffe analoge dingetjes! Zonder passie en liefde voor het analoge was het magazine team nooit zover gekomen. Dus BEDANKT IEDEREEN! Jullie rocken ’m hard!

Credits: dakadev_pui

Maar hey, hierbij stopt het natuurlijk niet. Wij willen meer, meer en meer content voor het magazine! En dus zijn we altijd op zeoek naar nieuwe trouwe schrijvers die het leuk vinden om stukjes in te sturen voor (voor welke rubriek dan ook) en met een vaste routine. Waar zijn we naar op zoek?

 1. Heb jij een tof persoonlijk project gefocussed op film fotografie en wil je dit graag laten zien aan iedereen in de Lomography wereld?
 2. Heb jij een speciale expertise of interesse in iets dat te maken heeft met film fotografie, old school film maken en iets soortgelijks?
 3. Heb jij een geniale creatieve ingeving of idee (iets analoogs uiteraard) wat je graag wilt delen met de community?
 4. Ben je naast fan van analoge fotografie toevallig ook gepassioneerd schrijver?
 5. Heb jij een fijne pen en een knobbel voor taal en spelling?
 6. Vind je het leuk om op regelmatige basis voor de (inter)nationale community te schrijven?

Als je de meeste vragen met JA kan beantwoorden, dan ben je meer dan welkom om één van onze vaste auteurs van het Lomography Magazine te worden! Hoe en wat verder? Heel simpel, schrijf een voorstel over wat je graag wilt schrijven en stuur naar erin.emocling@lomography.com (in het Engels). Vergeet daarin niet de volgende details:

Onderwerp: Magazine Regular Contributor: (je naam)

 • Volledige naam
 • Je huidige woonplaats
 • LomoHome
 • Details van je serie (titel, frequentie, inhoud, andere details — des te meer details des te beter!)
 • Relevante bijlagen en links (naar je persoonlijke website of het werk waar je naar wilt verwijzen)
Credits: lawypop

Wij bekijken je voorstel en nemen het mee in de editor ronde. Hopelijk kunnen de nieuwste auteurs zsm beginnen aan hun series (nog voordat het jaar voorbij is!). Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al jullie toffe ideeën en weten stiekem heel zeker dat veel van jullie een flinke lading creatieve ideeën klaar hebben staan om los te laten. Nu is de perfecte timing, dus kom maar op!

We kijken uit naar jullie reacties,
_Erin_

written by basterda on 2012-03-06 #news #magazine #international #lomography #editorial #nederland #dutch #holland #editor
translated by mrmaart

More Interesting Articles