Museum of London LomoWall Rumble fase 2: Adrenaline

Deze zomer werken we samen met het Museum of London voor een LomoWall tentoonstelling van duizenden foto’s, gemaakt door de museumbezoekers en door jullie, de Lomography community. Klaar voor je tweede fotografische uitdaging? Komt ie: Adrenaline.

De LomoWall tentoonstelling wordt in juli 2012 geopend om de start van de Olympische en Paralympische spelen te vieren. De tentoonstelling staat in het teken van de thema’s inspireren en bereiken. Voorafgaand aan de tentoonstelling organiseren we een aantal workshops bij het Museum of London, die je hier. kunt boeken. Ook hebben we elke maand speciale workshops bij onze Lomography Gallery Store Soho, en Lomography Gallery Store East London – alle foto’s die tijdens deze workshops gemaakt worden, zullen worden vertoond tijdens de uiteindelijke tentoonstelling. Maar ook als je aan de andere kant van de wereld woont, kan je deel uitmaken van dit enorme Olympische project!

Het thema van deze maand is adrenaline. Dus kom maar op met die foto’s die adrenaline, snelheid, spanning en kracht uitstralen. De foto’s hoeven niet per sé iets met sport te maken te hebben, of in Londen gemaakt te zijn. Als ze maar op film geschoten zijn!

Helaas kunnen we niet alle ingezonden foto’s gebruiken voor de tentoonstelling. We kunnen pas bevestigen of jouw foto gekozen is, als onze LomoWall ontwerpers de LomoWall gaan bouwen.

…en ook heel belangrijk – stuur je foto’s in via het Engelstalige artikel van deze rumble. Daar worden de inzendingen verzameld en geselecteerd.

Waar wacht je nog op? Stuur je foto’s in en doe mee aan de grootste LomoWall van het Verenigd Koninkrijk sinds het congress van Londen in 2007!!

written by littlemisslove on 2012-03-05 #news #sport #lomowall #competition #rumble #olympic #london #uk #workshops #adrenaline #museum-of-london #bnap
translated by marije

More Interesting Articles