Een markt genaamd 'Dief'

Dief, dief, dief! Bel de politie om ze op te pakken! Grapje, ik probeer een beetje grappig te zijn, er zijn hier geen dieven. Er is wel een markt in Singapore, die veel “dieven” heeft! Het is de Thieves (dieven) markt op de Sungei Road (letterlijk Rivier Weg), een weg die tussen Serangoon Road en Jalan Besar ligt. Sinds begin jaren ’30 tot nu heeft deze weg zijn naam “Dievenmarkt” behouden.

In het weekend is het er erg druk met zowel oudere als jongere bezoekers. Jullie zullen je afvragen wat er zo speciaal is aan deze markt. Het is de grootste en oudste vlooienmarkt die je kan vinden in Singapore. Je kan er veel spullen vinden, variërend van laarzen en oude laserdisks tot speelgoed en zelfs elektrische apparaten. Zoals je kan zien op de foto’s, zijn het vooral ouderen die een kraampje hebben.

Wanneer je op de markt rondloopt zie je interessante oude mensen die hun unieke spullen te koop aanbieden. En er is goed nieuws, haal diep adem en luister, je kan er ook oude CAMERA’S vinden! Zelfs bruikbare, je hoeft alleen maar aan de verkoper te vragen of ze nog werken. Het beste is nog dat je ze kan krijgen voor een extreem goede prijs! Dus kom naar de Thieves Markt, loop rond en ervaar het zelf!

written by bao_wei on 2012-03-10 #places #xa2 #location #kodak-e100vs #markt #straat #stedelijke-avonturen #spullen
translated by bbthom

More Interesting Articles