De introductie van de Lomo LC-A+ Silver Lake

Onlangs in Japan en Korea gelanceerd – de Lomo LC-A+ Silver Lake. Boven verwachting goed ontvangen en nu blijkt dat iedereen hem wilt hebben. Ook de mensen aan de andere kant van de wereld! Daarom hebben we speciaal voor alle LC-A+ enthousiastelingen deze unieke limited edition ook wereldwijd beschikbaar gemaakt. Lees verder voor alle details…

De wonderschone nieuwe LC-A+

Met slechts 1000 exclusieve exemplaren op voorraad is de luxe Lomo LC-A+ Silver Lake een eerbetoon aan de eeuwige LC-A+ met zijn lange bestaansgeschiedenis. Deze Silver Lake editie is gedecoreerd met echt bruin leer en verpakt in een speciaal ontworpen houten box voor de trouwe verzamelaar. Niet alleen heeft dit juweeltje een klassieke originele Russische Minitar 1 lens – ieder exemplaar komt ook met zijn eigen Limited Edition echtheidscertificaat. In Azië staan de camera’s klaar om verscheept te worden. In de VS en in Europa kan je hem al wel bestellen, alleen laat de levering nog even op zich wachten. Maar aarzel niet en bestel je Lomo LC-A+ Silver Lake vandaag nog in de Lomography Online Shop voordat de 1000 exclusieve camera’s uitverkocht zijn!

Wereldwijde lanceringsfeestjes

Om de lancering van deze historische nieuwe LC-A+ te vieren, geven we wereldwijd in Lomography Gallery Stores op 8 maart een feestje. Dus zet deze datum vast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

De Lomo LC-A+ staat wereldwijd bekend om zijn fantastische mogelijkheden: automatische belichting, uitgebreid ISO-bereik en de mogelijkheid om meervoudige en lange belichtingen te maken. Bestel nu je eigen Lomo LC-A+!

written by tomas_bates on 2012-02-27 #news #lake #lc-a #silver #new-camera #edition
translated by mrmaart

More Interesting Articles