Met de LomoKino van 54° naar 180°

54° is goed, maar we willen natuurlijk altijd meer! Vooral fans van de Fisheye camera moeten deze uitbreiding checken. Geniet van de 180° wide-angle blik van de LomoKino!

Jep, de kleine lens die je gebruikt voor je mobieltje past ook op de LomoKino! Het enige wat je nodig hebt is “Blutack” of Pritt Poster Buddies. Check deze video om te zien hoe je de Fisheye lens op je LomoKino kunt bevestigen:

Dit is de video die ik ermee heb gemaakt:

Dit zijn de foto’s. Let erop dat je je vingers tijdens het filmen niet voor de lens houdt.. anders krijg je hetzelfde als ik.

Dit zijn wat foto’s zonder de lens.

Analoog en film!? Ja! We gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography filmcamera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check de microsite, bekijk filmpjes en begin jouw carrière als analoge regisseur vandaag nog!

written by norya on 2012-03-08 #videos #gear #tutorials #film #camera #leg #movie #tipster #efiniti #netherlands #fisheye #nederland #dutch #holland #camera-modification #nld #camera-aanpassing #lomokino #blutack
translated by marissa

More Interesting Articles