Hartvormig filmmasker

Wil jij ook een beetje liefde in je foto’s stoppen? Een hartvormig masker is de ideale oplossing! Zelf zo’n masker maken is nog nooit zo makkelijk geweest en werkt met bijna elke camera!

Is het tijd om wat liefde op je foto’s te verspreiden? Wil je de dingen waar jij zo van houdt op een passende manier een frame meegeven? Maak dan een hartvormig masker voor in je camera!

Credits: kellysamuelson

Dit is een hele makkelijke tipster, kost je niet al te veel tijd en iedereen zou ’t moeten kunnen!

Je hebt nodig:

  • Effen papier waar je niet doorheen kunt kijken
  • Een schaar
  • Plakband (zwarte elektratape werkt goed)

Stap1
Meet de formaten die je masker moet hebben op. Je kan beter iets te veel karton over houden, dan kun je hem later wat bijwerken.

Stap 2
Knip de vorm van een hart uit je stuk karton, let op dat je niet té dicht langs de randen gaat!

Stap 3
Plak je filmmasker in je camera. Als je een Holga od een Diana gebruikt met bestaande maskers dan kun je het masker ook hier aan vastplakken en dan er in zetten.

TIP: Plak je masker er ONDERSTEBOVEN in! Je lens keert afbeeldingen namelijk om. Doe je dit niet dan zal het hartje ondersteboven er uit komen.
Ontwikkelen en scannen / afdrukken zoals je altijd doet, hoe lief is dat!?

Credits: kellysamuelson

written by kellysamuelson on 2012-02-29 #gear #tutorials #120 #camera #square #mask #heart #tipster #nl #35 #netherlands #holga #diana #dutch #holland #diana-mini #quickie-tipster #self-made #nederlands #nld #hollands #liefde #hart #lief #vertaling #masker #hartjes
translated by pretletterp

More Interesting Articles