Gespot: Diani Mini in een Finse videoclip

Heb je ooit Diana Mini’s zien ‘meespelen’ in een videoclip? Nou, hier is je kans…

Via mijn vriend stuitte ik op een leuke video, “Future Me” van LCMDF (Le Corps Mince de Francoise), waarin de Diana Mini een rol speelt!

Le Corps Mince de Françoise bestaat uit de zussen Emma en Mia Kemppainen en Malin Nyqvist. Het trio bestaat sinds 2007 en begon met spelen in hun lokale scene in Helsinki, Finland. Hun stijl is energiek en ze werden al snel een sensatie. En nu zijn ze er klaar voor om de rest van Europa te veroveren met hun talent!

Dankzij Facebook, MySpace en YouTube had LCMDF al snel haar stukje internetroem verkregen. Hun vrolijke electropop werd snel opgepikt. Nadat hun link op één dag op talloze blogs werd geplaatst kregen ze een welverdiende eerste plaats in de Hype Machine, waar hun naam hoger stond dan die van Kanye West!

LCMDF

Het aanstekelijke liedje is geschreven door Emma Kemppainen. De videoclip is geregisseerd door Philipp Kaessbohrer. Check:

Als je net zo verliefd bent op Lomography en de analoge wereld als ik, dan vind je deze video zeker te gek, net als het liedje.

Bron: Artist Wiki

written by moniel_inc on 2012-03-02 #news #videos #video #netherlands #dutch #holland #diana-mini #media #nederlands #nld #videoclip #gespot #dianamini-music-videos-finland-band-lcmdf-futureme-lecorpsmincedefrancoise-cameos-love-nature-2011

More Interesting Articles