Koreaanse gezelligheid in de Gallery Store Amsterdam

De Seoul week is officieel begonnen! In de Gallery Store Amsterdam hebben we de Koreaanse week op traditionele wijze geopend. Inclusief de onthulling van Lomography’s eerste pimp-able La Sardina camera, Koreaanse taco’s en fijne snaps uit Seoul. Check hier de recap inclusief party pics!

Credits: lomographybenelux

De week van 23 tot en met 29 februari staat volledig in het teken van de Zuid Koreaanse metropool Seoul. Lomography heeft de handen ineen geslagen met de City of Seoul om deze prachtige metropool wat meer onder de aandacht te brengen. Met onder andere een 3-delige fotowedstrijd waarbij een reis naar Seoul gewonnen kon worden. maar ook een unieke La Sardina camera, speciaal ontworpen voor deze samenwerking. De onthulling van deze nieuwe La Sardina camera vond wereldwijd plaats in 7 Lomography Gallery Stores over de hele wereld, en natuurlijk op de website van Lomography. Wij hadden hem een speciaal plekje gegeven in onze Gallery Store.

Credits: lomographybenelux & fritssi

De winnende foto’s van de Seoul All Around You fotowedstrijd hebben we in onze expo ruimte opgehangen. Deze expo werd gisteren ook geopend en goed ontvangen.

Credits: lomographybenelux

Het feest in de Amsterdamse Gallery Store was tot in de puntjes voorbereid. Met een complete Koreaanse catering van Yoki yo – inclusief zeer smaakvolle taco’s – werden de gasten maximaal verwend. Lekker biertje erbij, niets meer aan doen.

Credits: lomographybenelux

En een paar flesjes hele sterke Koraanse snapjes, altijd goed.

Credits: lomographybenelux

De huis DJ Mr.Zoe was ook weer van de partij, en spinde er lekker op los met zijn draaitafels. Voetjes van de vloer!

Credits: lomographybenelux

Op de eerste verdieping stonden ying en yang, twee poppen waar iedereen zijn hoofd in kon stoppen. Hoppa, op de foto ermee! Je raadt het al, dan krijg je hilarische resultaten.

Credits: lomographybenelux

De komende week staat dus helemaal in het teken van Seoul. Alle workshops en evenementen hebben een Koreaans tintje gekregen. Dit gaan de we komende week doen:

Zaterdag 25 februari | Filmscreening van “The Host”
Gezellig een fimpje kijken op één van de mooiste locaties in Amsterdam, dat kan! Kom samen met ons in de Lomography Gallery Store naar deze Koreaanse film kijken, die zich volledig afspeelt in de Seoul. Uiteraard zorgen wij voor bijpassende hapjes en drankjes Korea style! Lees alles over deze avond in dit artikel.

Zondag 26 februari | De Amsterdamse Seoul Scavenger Hunt
Altijd al mee willen doen aan een spannende Lomo Scavenger hunt? Dan is dit je kans! Lees hier alles over de “Seoul Scavenger hunt”.

26 februari | De Seoul Matrix Workshop in Amsterdam
Echte die-hards hebben onze eerste Nederlandse LomoMatrix (geschoten op het MadNes festival) al lang ontdekt. Het was een te gekke ervaring met een heel tof resultaat. Deze keer gaan we een stapje verder – we gaan voor de ultieme LomoMatrix. Help jij mee? Lees hier alles over dit project.

Voor alle evenementen zijn nog plekken beschikbaar, dus als je mee wilt doen – alleen of samen met je hele Taekwondo club – stuur dan een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om je aan te melden. Gezellig!

We hebben een flinke lading party pics gemaakt. Bij deze een selectie. Enjoy!

Credits: lomographybenelux & fritssi

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by mrmaart on 2012-02-24 #news #seoul #tungsten #redscale #amsterdam #xpro #tacos #nederland #dutch #holland #the-netherlands #feestje #nld #camera-launch #lomography-gallery-store-amsterdam #herengracht #lomokino #photobooks #9straatjes #evenement-februari #lomo-feestje

More Interesting Articles