De maart evenementenkalender van Lomography Nederland

De Seoul week is nog niet voorbij of de volgende maand bomvol leuke evenementen staat alweer voor de deur. Dus pak je agenda en schrap al je andere plannen want dit zijn de Lomography workshops en feestjes waar je bij wilt zijn!

Credits: lomographybenelux

Naast de tofste cameraworkshops volgen, kun je deze maand ook lekker op pad door Amsterdam op zoek naar licht in de duisternis en de vetste architectuur. Of gewoon lekker meeten en borrelen met andere lomografen! Bij deze alle workshops en evenementen van de maand maart op een rijtje:

4 maart 13:00h – 15:00h | Dreamy Diana workshop
Ben je helemaal weg van de dromerige Diana F+ foto’s of wil je gewoon eens kennis maken met Lomography? Doe dan mee onze populairste workshop aller tijden – de Dreamy Diana! Alle details vind je in dit artikel.

Credits: ccwu

4 maart 15:30h – 17:30h | Workshop zwart-witfotografie
Tijd om alle kleuren aan de kant te schuiven en je over te geven aan diepe schaduwen en contrasten van de monochrome fotografie. Doe mee aan deze workshop en leer kijken in zwart-wit! Lees meer in dit artikel.

8 maart 18:00h – 21:00h | Winnaarsceremonie Seoul Scavenger hunt
Heb je meegedaan aan de Seoul Scavenger hunt van 28 februari en ben je benieuwd of jouw team gewonnen heeft? Of heb je gewoon zin in een gezellig lomofeestje? Kom dan op 8 maart naar onze Gallery Store en buig diep voor de winnaars! Oja, klein detail – we lanceren die avond ook een super vette special edition camera. SPANNEND! Kijk voor alle details in dit artikel.

11 maart 11:00h – 15:00h | Lomography Meet-Up bij Fotografica beurs in Nieuwegein
Op stap met mede-lomografen en speuren naar oude camera juweeltjes of zakken met expired film. Dat kan op de Fotografica beurs in Nieuwegein. Reden genoeg voor een nieuwe lomography meetup! Hoe, wat met wie en waarom? Lees snel verder in dit artikel.

Credits: superlighter

11 maart 17:00h – 19:00h | Lighttrail workshop
Camera, statief, warme kleding en een flinke dosis creativiteit. Dat is wat je nodig hebt tijdens deze lighttrail workshop. We gaan buiten met lange sluitertijden fotograferen en proberen onze foto’s te voorzien van surrealistische lichtstrepen. Sluit je aan en creeër kleurrijke nachtshots! Kijk voor de details in dit artikel.

18 maart 13:00h – 15:00h | Gone Fishin’ – La Sardina workshop
Het is weer tijd voor je maandelijkse portie vis! Leer prachtige plaatjes schieten met onze geweldige groothoekcamera de La Sardina. Lees er meer over in dit artikel.

Credits: daitita

18 maart 15:30h – 17:30h | Pinholefotografie workshop
Lenzen zijn tof, maar die heb je eigenlijk helemaal niet nodig om een mooie foto te maken! Maak een klein gaatje en laat daar het licht een paar seconden doorheen vallen. Voila – een pinhole foto! Doe mee aan deze workshop en leer alle ins en outs van de pinholetechniek én onze Diana Pinhole camera. Lees er alles over in dit artikel.

23 maart 17:00h – 20:00h | Krijg de kleren! Kledingswap & drinks
Ladies & gents, filmswaps kennen we nou wel bij Lomography. Het ruilen van je volgeschoten rolletje met iemand die er double exposures overheen schiet. Op 23 maart is het tijd voor de premiere van onze eerste clothing-swap in onze eigen Lomography Gallery Store Amsterdam. Alle details lees je in dit artikel.

25 maart 13:00h – 15:00h | Architectuurfotografie workshop
Het KNSM eiland is dé plek voor architectonische hoogstandjes in Amsterdam. Ga mee op ontdekkingstocht en leer alles over architectuurfotografie! Alle details vind je in dit artikel.

25 maart 15:30h – 17:30h | Dirty Diana workshop
De meeste lomografen zijn allang bekend met de Diana F+. Maar speciaal voor de Diana nieuwkomers en de lomografen die net even iets meer uit hun Diana F+ willen halen, geven we weer een workshop volledig gewijd aan onze middenformaat koningin! Wees er snel bij want de aanmeldingen gaan hard! Lees er alles over in dit artikel

29 maart 18:00h – 21:00h | Tips & tricks inloopspreekuur
Deze keer geen workshop over een bepaalde camera of een specifieke techniek, maar een inloopspreekuur voor al je Lomography kwaaltjes en pijntjes. Heeft je camera een griepje, of zien je foto’s wat bleek? Leg je probleem voor aan onze lomodokters tijdens dit speciale inloopspreekuurtje! Je leest alle details in dit artikel.

Workshop en evenementen details:

  • Iedere workshop kost €15 per persoon, tenzij anders is aangegeven
  • Als deelnemer krijg je gratis een leencamera, 1 filmrolletje en nadien een downloadlink naar je foto’s
  • Iedere deelnemer krijgt een 10% kortingsvoucher om te gebruiken in de Gallery Store
  • Meld je voor een workshop aan door te mailen naar store.amsterdam@lomography.com en geef duidelijk aan om welke workshop het precies gaat
  • Zorg dat je 15 min voor aanvang aanwezig bent en voorafgaand aan de workshop betaalt bij de kassa
  • Je eigen camera naar een workshop/evenement meenemen mag altijd!
  • De workshop crew spreekt Engels, Nederlands en Duits
Credits: miriel

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by fritssi on 2012-02-23 #news #black-and-white #events #light-painting #calendar #photowalk #long-exposures #amsterdam #multiple-exposures #gallery-store #netherlands #workshops #nld #evenementen #evenementenkalender #kalender #evenementen-maart #evenementenkalender-maart

More Interesting Articles