Love at First Lomo: La Sardina El Capitan

Hoe ik mijn eerste liefde ontmoette en hoe wij voor elkaar bestemd zijn – La Sardina El Capitan.

Op een dag stond bij een winkel, toen ik door het raam keek en haar zag: het schattigste ding dat ik ooit gezien had. Haar naam was El Capitan, en ze komt uit de La Sardina familie. Op dat ogenblik wist ik dat ik haar wilde hebben. Toevallig speelde er ook een liefdesliedje op de radio, dat moest wel een teken zijn dat we voor elkaar gemaakt waren. Dus zette ik de eerste stap en de rest is geschiedenis.

Mijn analoge avontuur begon die dag. Het was mijn eerste analoge camera, sterker nog, het was mijn eerste camera ooit. Ik nam haar overal mee naar toe in mijn Lomography Sling-on bag. Nooit sloeg ik een moment over om haar aan mijn vrienden en familie voor te stellen. Ze vonden haar een unieke schoonheid, dat zo iets tegenwoordig nog kon bestaan.

Ik heb al veel mooie momenten met El Capitan beleefd. Sommige waren geweldig, maar het was voornamelijk een leerweg. Niet al haar foto’s waren zoals ik ze verwacht had, maar er waren ook momenten dat de door haar gemaakte foto’s overweldigend mooi waren.

Credits: xephryrus

De momenten dat mijn familie en ik ‘light paintings’ met haar maakten.

Credits: xephryrus

Het mooie vuurwerk wat we gezien hebben tijdens het Chinese Nieuwjaar.

Credits: xephryrus

Samen zijn we jong, wild en vrij. Er zijn nog zo veel mooie avonturen die we in de toekomst samen gaan beleven.

written by xephryrus on 2012-02-22 #lifestyle #light-painting #sneakers #liefde #la-sardina #vuurwerk #love-at-first-lomo
translated by manon269

More Interesting Articles