Boris de DoorgeefLomo

7

Aangenaam! Boris de DoorgeefLomo is de naam van deze LC-A+ camera die helemaal vanuit Rusland naar Nederland is gekomen voor de leukste logeerpartijtjes! Volgende week begint zijn avontuurlijke reis door ons koude kikkerlandje en zal hij een kijkje krijgen in het leven van allerlei fascinerende creatievelingen uit ons land. Lees gauw verder voor meer!

In zijn houten doos – beplakt met postzegels, breekbaar- en prioritystickers – zal Boris door Nederland reizen, van host naar host. Maar Boris komt niet alleen; hij wordt vergezeld door een lading filmrolletjes, enveloppen met departure cards en een colorsplash flitser om zijn avontuur ook kleurrijke tintjes te geven.

Boris staat een spannende reis te wachten door creatief Nederland, en zal logeren bij art directors, bekende Nederlanders, fotografen, filmmakers en andere interessante hosts met een fascinerend leven. Wie dat zullen zijn? Dat weet nog niemand. Iedere host bepaalt zelf wie de volgende host van Boris zal worden. Na 2 weken pakt Boris zijn houten doosje weer in en verkast hij naar de volgende host, om een glimp op te vangen van zijn of haar daily life. Elke dag zal de host 2 foto’s schieten met Boris en na 14 dagen stuurt hij het rolletje samen met een ingevulde departure card terug naar Lomography. Daar worden de foto’s ontwikkeld en de departure card getransformeerd naar een magazine post. Zodat jullie kunnen zien wie Boris allemaal en wat hij daarmee heeft uigespookt! Oja, leuk detail – iedere host krijgt een grappige opdracht van de vorige host. Dat wordt nog lachen… :)

Elke twee weken lees je dus in ons magazine uitgebreid verslag met foto’s van Boris zijn ervaringen bij diverse mensen. Ben je ongeduldig en kan je hier niet op wachten? Word dan snel vriendjes met Boris op Facebook of volg hem op twitter met de hashtag #borisdedoorgeeflomo. In het filmpje hieronder stelt Boris zich vast netjes aan jullie voor!

We zijn – net als jullie waarschijnlijk – razend benieuwd waar Boris allemaal naartoe zal gaan. ALS hij bij jou langs komt, beloof je dan goed voor hem te zorgen? Wees lief, verwen hem lekker en neem Boris overal mee naartoe. Dat vindt hij leuk!

Boris is natuurlijk heel stiekem gewoon een Lomo LC-A+, die wereldberoemd is geworden door zijn geweldige features: automatische belichting, uitgebreid ISO bereik en de mogelijkheid tot meervoudige en lange belichtingen. Wil jij ook je eigen Boris a.k.a. Lomo LC-A+? Bestel hem dan nu in de online shop!

written by fritssi on 2012-02-16 #news #videos #art #analogue-photography #boris #l-ca #analogue-cameras #35mm-films #doorgeeflomo #pass-on-lomo #borisdedoorgeeflomo

7 Comments

 1. pinkpix
  pinkpix ·

  Waaah, wat een geniaal idee!!

 2. regy
  regy ·

  Super!

 3. marissa
  marissa ·

  Jaaaaaa superleuk!

 4. stratski
  stratski ·

  Lachen! Kunnen jullie geen RSS-feed knutselen voor Boris' avonturen? Of komt het ook allemaal op de .com-site (daar kom ik vaker dan hier...)

 5. fritssi
  fritssi ·

  Tnx voor de tip Stratski, daar zullen we eens naar kijken! Het komt trouwens ook op de .com versie en je kunt hem natuurlijk volgen via Facebook en Twitter :)

 6. marjanbuning
  marjanbuning ·

  Te gek!! We kunnen niet wachten wanneer boris langs hopt in groningen Groeten Martine (martie) en Marjan

 7. enfyulfur
  enfyulfur ·

  Erg leuk :)

More Interesting Articles