De introductie van de Spinner 360° Motorizer

Daar istie dan – de ultieme accessoire voor jouw Spinner 360° camera! Met de gloednieuwe Spinner 360° Motorizer schiet je op afstand de meest waanzinnige panorama shots. Zet de Spinner op de Motorizer, kies je spin modus, besluit om binnen of buiten te schieten en maak de meest leipe panorama shots die je ooit hebt gezien!

Spin zoals je zelf wilt

De Spinner 360° Motorizer biedt je de mogelijkheid om op een afstand foto’s te schieten met de Spinner 360° camera (camera wordt apart verkocht). Zet je camera op het voetstuk en druk op de afstandsbediening!* – Hiermee schiet je binnen én buiten te gekke panorama foto’s! De Motorizer heeft in een ruimte zonder grote obstakels een bereik van 5-8m. Kies uit twee spin mogelijkheden en schiet waanzinnige panorama foto’s zónder de camera in je hand vast te houden!

Een creatieve motor voor iedere creatief brein…

Met de Motorizer zijn de creatieve experimenten eindeloos. Probeer time scan foto’s en eindeloze panorama foto’s voor unieke spinner shots. Of bestuur meerdere Motorizer’s met één afstandsbediening! Ontdek het allemaal zelf en bestel je eigen Spinner Motorizer en je Spinner 360° camera camera vandaag nog!

° Let op: de Spinner 360° camera wordt apart verkocht. Het voetstuk van de Motorizer werkt op minimaal 4 AA batterijen, en de afstandsbediening heeft er 1 nodig. We raden je aan om 8 batterijen te gebruiken voor het voetstuk van de Motorizer. Dan heb je de garantie op de beste stabiliteit en constante sluitertijd. Ook de batterijen worden apart verkocht.

Ga voorbij de grenzen van een standaard panorama foto en vang elk detail om je heen in één 360° foto, met de Lomography Spinner 360° 35mm camera!

written by tomas_bates on 2012-02-16 #news #lomography #new-product #spinner-360 #motorizer #nieuw-product
translated by mrmaart

More Interesting Articles