Eerste 'Bagels for Breakfast' video opgenomen in de Gallery Store Amsterdam

Boyswithbeards namen hun videocamera’s en de Amsterdamse band Dakota mee naar de Lomography Gallery Store voor de opname van de eerste ‘Bagels for Breakfast’ video. Kijk snel verder voor het resultaat!

Boyswithbeards willen alleen maar doen wat ze leuk vinden en dat betekent: toffe dingen maken! Deze instelling zorgt dan ook voor multimediale juweeltjes zoals videoreportages of design voor print en web.

Met hun nieuwste project “Bagels for Breakfast” leggen de vier jongens getalenteerde bands vast in inspirerende ruimtes en filmen dit ook nog eens in één lang shot. En als er een ruimte inspirerend is, dan is het natuurlijk de Lomography Gallery Store in Amsterdam!

Daarom kwam de Amsterdamse band Dakota naar de Lomography Gallery Store voor de eerste Bagels for Breakfast video. De prachtige melancholische liedjes van Dakota worden geschreven door de dames zelf en voor deze sessie speelden zij hun nummer ‘Memories’. Check snel het filmpje!

written by fritssi on 2012-02-17 #news #videos #band #nl #dutch #dakota #muziek #nld #gallery-store-amsterdam #bagels-for-breakfast #boys-with-beards #boyswithbeards #akoestisch

More Interesting Articles