Lomography Meet-Up bij Fotografica beurs in Nieuwegein

Op stap met mede-lomografen en speuren naar oude camera juweeltjes of zakken met expired film. Dat kan op de Fotografica beurs in Nieuwegein. Reden genoeg voor een nieuwe lomography meetup! Hoe, wat met wie en waarom? Lees snel verder!

Credits: superlighter

Wat krijg je als je een hele grote hal vol zet met allerlei analoge camera’s en andere fotografie items? Juist! De grootste fotobeurs in Nederland op het gebied van in/verkoop, ruilen, taxatie en repareren van camera’s vindt 11 maart weer plaats in Nieuwegein. Deze beurs werd altijd in Houten gehouden maar sinds dit jaar zal hij 2 keer per jaar plaats vinden in Nieuwegein.

Samen met de workshop guru’s Stephan en Ehud leek het ons een goed idee om het bezoek aan deze beurs te koppelen met een nieuwe Lomography meet-up! De laatste officiële Lomo meet-up (Pillow fight op de Dam) buiten de Gallery Store Amsterdam, is alweer een tijdje geleden. Dus hoog tijd voor een nieuwe!

Stap in de trein, op je fiets of in de auto en kom ook naar Nieuwegein op zondag 11 maart. Ontmoet andere lomografen uit alle hoeken van het land, maak kennis met het Nederlandse Lomography team en snuffel samen naar toffe analoge camera’s op de beurs. Wie weet vind je wel een originele Lomo LC-A of zak vol met expired Kodak films voor een prikkie. Fingers crossed!

De entree van voor de beurs is € 4,-. We stellen voor om bij de ingang van de beurs om 11h te verzamelen. Je herkent ons vanzelf aan de Lomography camera’s ;). !

Lomo meet-up details op een rijtje:

  • Zondag 11 maart van 11u tot 15u
  • Symfonielaan 1 in Nieuwegein
  • De entree voor de beurs is € 4,-.
  • Neem je eigen camera mee – of koop er 1 op de beurs :) – en maak een paar fijne snapshots!
  • Van plan te komen? Meld je aan via ons facebookevenement.
  • Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje.

…en oja, word je ook meteen vriendjes met ons op facebook en twitter?

written by mrmaart on 2012-02-21 #news #event #gallery #store #nl #lomography #amsterdam #netherlands #lgs #nederland #meetup #utrecht #nld #verzameling #beurs #fotografica #fotobeurs #inkoop #verkoop #ruilen #nieuwegein #evenementen-maart

More Interesting Articles