Lomography bij IKEA? Bijna!

De meeste van ons kennen IKEA wel. De Zweedse meubel- en inrichtingsgigant is wereldwijd bekend om hun design én zachte prijzen. Maar, wat heeft Lomography daar nou mee te maken? Lees verder om daar achter te komen!

Een paar dagen geleden is de IKEA gids voor de iPad verschenen en zoals verwacht is de vormgeving weer super en is het met al zijn technologisch vernuft ver verwijderd van de analoge wereld.

Maar toen viel mijn oog op de 18e pagina!

Zie jij ze ook?

Ik heb ze nog niet allemaal kunnen identificeren, maar ik denk dat de onderste plank in ieder geval een Polaroid landcamera bevat. En bovenin lijken de camera’s verdacht veel op een Agfa en een Kodak Brownie. Aan de linkerkant zie je een aantal shots die met de Polaroid 600 afgedrukt zijn.

Hoe vet is dat! Een mega winkel als IKEA stopt gewoon analoge pracht en praal in zijn catalogus, nu maar hopen dat ze zulke leuke artikelen ook echt gaan verkopen.

Echt Lomography is het niet, maar analoog zeker wel!

Wil je de catalogus zelf bekijken? Check dan de nieuwe catalogus voor 2012!

written by xxxanderrr on 2012-02-19 #news #sweden #ikea #brownie #january #nl #polaroid #germany #netherlands #dutch #holland #news #nederlands #requested #2012 #nld #catalogue #vertaling
translated by pretletterp

More Interesting Articles