LomoKino Premiere DeLuxe

Eh, LomoKino Premiere DeLuxe? Wat is dat nou weer? Nou, de nieuwste hipste plek waar jij jouw filmische meesterwerken geschoten met de LomoKino kunt laten zien aan de wereld!

Onze LomoKino jury zal elke week de koppen bij elkaar steken (en hun ego even op de plank) en op zoek gaan naar een LomoKino film die mad props verdient! Wordt jouw analoge meesterwerk gekozen? Dan krijg je maar liefst 50 piggies en een speciale badge op je LomoHome! Hoe vet is dat!
Naast die goodies krijg je ook nog eens een virtueel platform om je film te showen, jouw film gaat de spotlights in op de De LomoKino Premiere DeLuxe!

Onze eerste winnaar is Yes-mess en zijn film “CON”. Het juryrapport:

De goeierik (en slechterik tegelijk!) van de film huppelt schaars gekleed door het beeld. De soundtrack vult de beelden mooi aan en de editing is om van te smullen! Dit is gewoon echt geweldig!

Gefeliciteerd Yes-mess! Hopelijk zien we snel meer van jouw creaties (of een vervolg!) Veel plezier met de piggies, vergeet ze niet te voeren.

Heb jij de visie van Scorscese en het lef van Raimi? Ben jij de beste LomoKino regisseur allertijden? Of wil je gewoon jouw pareltje aan de wereld laten zien? Zorg dan dat de LomoKino Premiere DeLuxe jury hem onder ogen krijgt door je film te taggen met ‘lomokino nominee’!

written by fookshit on 2012-02-17 #news #videos #winner #movie #nl #netherlands #dutch #nederlands #weekly #nld #vertaling #lomokino #lomokino-premiere-deluxe
translated by pretletterp

More Interesting Articles