Win een plekje in de olympische tentoonstelling van The Museum of London!

Lomography en The Museum of London organiseren deze zomer samen een foto-expositie in de vorm van een LomoWall. Bestaande uit duizenden foto’s van museumbezoekers en lomografen uit onze community. Dit is je kans om mee te doen aan een nu al legendarisch olympisch kunstproject!

In juli 2012 willen we de start van de Olympische en Paralympische Spelen goed vieren. Daarom zal de LomoWall expositie van Lomography in het teken van het thema inspireren en bereiken staan. Voorafgaand zijn er meerdere workshops bij The Museum of London te volgen. Als je hieraan mee wilt doen vergeet je dan niet online in te schrijven.

Daarnaast zullen er iedere maand ook speciale workshops in de Lomography Gallery Store Soho en Lomography Gallery Store East London georganiseerd worden – de foto’s van deze workshop worden tevens gebruikt voor de uiteindelijke LomoWall! Woon je nou niet echt in de buurt maar wil je toch meedoen? No worries en lees vooral snel verder…

Een prachtige LomoWall op Times Square, Hong Kong

De komende vijf maanden zullen we meerdere wedstrijd in dit magazine hosten. Allemaal maken ze deel uit van het overkoepelende inspireren en bereiken thema. Het onderwerp van deze maand is teamgeest. Dus laat snel je foto’s zien die naar jou idee het beste bij dit thema passen. De foto’s hoeven niet direct met sport te maken hebben, ook is het geen vereiste waar de foto’s gemaakt zijn. Dus woon je niet in de buurt van Londen? Maak je geen zorgen! Een foto uit ons koude kikkerlandje is ook goed. Zolang de foto maar analoog is!

Kleine maar belangrijke side note – we gaan niet alle foto’s die worden opgestuurd voor de expositie gebruiken, en zullen helaas ook niet kenbaar maken welke foto’s we uiteindelijk allemaal gebruiken tot de gehele LomoWall door onze designers gemaakt is.

…en ook heel belangrijk – stuur je foto’s in via het Engelstalige artikel van deze rumble. Daar worden de inzendingen verzameld en geselecteerd.

Waar wacht je nog op? Stuur je foto’s in en participeer mee aan de grootste LomoWall van het Verenigd Koninkrijk sinds het congress van Londen in 2007!!

written by littlemisslove on 2012-02-21 #news #lomowall #competition #rumble #london #uk #gallery-store #submissions #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #wedstrijd #engeland #londen #museum-of-london #olypmics #paralympics #olympische-spelen
translated by marissa

More Interesting Articles