Februari: de maand van de liefde - Liefde omringt

Febrauri is natuurlijk slechts het topje van de ijsberg als je kijkt naar de liefde die over het gehele jaar overal te vinden is. Lees hier wat Lomography en Virginia is for Lovers voor jullie heeft bedacht!

Lomography en Virginia is for Lovers hebben de handen ineen geslagen zodat ze er zeker van zijn dat deze maand en de rest van het jaar overal genoeg liefde te vinden is. Deze maand gaat het natuurlijk vooral over je Valentijn en de mensen die je dierbaar zijn. Wie betekent voor jou het meest? Wie is jouw grote liefde? Stuur je beste foto’s naar ons op. Een gastjury uit Virginia zal de winnaars selecteren!

De prijzen

Maar wat valt er te winnen? Niet veel bijzonders… Slechts de trip van je leven waarbij je Virginia helemaal gaat ontdekken! Door het jaar heen kiest Virginia is for Lovers uit de verschillende winnaars één Lomographer die mag ervaren wat de staat te bieden heeft.

Lees hier meer over de prijzen

Deze maand is de prijs een volledig betaalde Old School Seaside Eats Trip! Het is een reis voor vijf nachten, vier dagen kajakken en dineren onder het maanlicht. Wat een straf! Je zal een kajakreis van Southeast Expedition naar een wijnmakerij ervaren, een fiets huren en een tour maken van Chincoteague Wildlife Refuge, een privélunch van Rich Kellum voor vier personen op een barrière eiland krijgen, een dag naar Tangier eiland gaan waar je golfkarretjes kunt huren en een privérondleiding krijgt, daarnaast krijg je nog een lunch bij Exmore Diner en een ontbijt bij Cape Charles Coffee Shop. Is dat nog niet genoeg? Dat vonden wij ook! Daarom geven wij iedere maand tien unieke Virginia special limited edition La Sardina cameras camera’s weg!

Spread the love!

Lees hier meer over de wedstrijd.

Prijzen:

  • 10 VTC ‘Virginia is for Lovers’ camera’s per wedstrijd
  • 1 internationale reis naar Virginia – Old School Seaside Eats Trip (Vijf nachten, vier dagen)

Voorwaarden van deze wedstrijd

  • Film/camera type: Iedere willekeurige analoge camera en film mag gebruikt worden. Zolang de beelden maar niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
  • Upload limiet: Tien foto’s per persoon.
  • Minimum Photo Dimensions: Minimale foto afmetingen: Ingezonden foto’s moeten minimaal 768px in de hoogte of breedte zijn.
  • De metadata moet compleet zijn (camera, film, locatie & drie tags).
    Let op: Stuur je foto’s in via dit internationale artikel. Daar worden alle inzendingen gebundeld.

Kan jij niet wachten tot je die vette camera in je handen hebt en wil je niet zenuwpezen tot de uitslag van de wedstrijd? Je kunt de limited edition Virginia is for Lovers camera gewoon kopen (zolang de voorraad strekt)!

written by cruzron on 2012-02-15 #news #competition #rumble #contest #love #netherlands #virginia #nederland #dutch #holland #februari #nld #liefde #wedstrijd #surrounding #omringen
translated by marissa

More Interesting Articles