Belle Starr en Coyote: twee nieuwe metalen La Sardina camera's

Howdy partner, maak je klaar voor een wild analoog avontuur met de nieuwe La Sardina camera’s Belle Starr en Coyote! De designs zijn geïnspireerd op het Amerikaanse wilden westen – deze 35mm snapshooters zijn met liefde vervaardigd uit geoxideerd messing en afgewerkt met een combinatie van ets- en lasergravuren.

Belle Starr

Uit metaal gegoten en rijk versierd – Belle Starr sleept iedere fotografie award in de wacht.

Bestel

Coyote

Hongerig naar elk analoog avontuur – Coyote is je partner in crime.

Bestel

Perfect voor Lomografische outlaws die hun fotografische grenzen willen verleggen – deze twee La Sardina camera’s komen allebei met de almachtige Fritz the Blitz flitser en hebben een groothoeklens, twee makkelijke focusinstellingen en een MX knop voor simpele meervoudige belichtingen. Dus waar wacht je nog op? Spring op je paard en ga naar de Lomography Online Shop voor je nieuwe favoriete analoge camera!

La Sardina Site

Maak je klaar om koers naar zee te zetten met de nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgevoerd met een spectaculaire groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaihendel – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoge fotografie plezier! Bestel nu je eigen La Sardina camera now!

written by tomas_bates on 2012-02-09 #news #metal #coyote #la-sardina #belle-starr #metalen-camera-s #metaal
translated by mrmaart

More Interesting Articles