De GROTE LomoKino Rumble is nog steeds bezig!

Stof je film-maak-skills af, mensen – de De GROTE LomoKino Rumble loopt nog tot 24 februari! En als we GROOT zeggen, dan bedoelen we ook GROOT. Een hoofdprijs van maar liefst 1000 euro is en 50 keer gratis film laten ontwikkelen, hoe klinkt dat? En dat is alleen voor de winnaar van de hoofdprijs, 9 runners-up krijgen elk 50 piggies elk en bonus filmontwikkel-prijzen als er een Lomography Gallery Store in de buurt is!

Een filmbeeld van Makeout-Ready

Roem! Rijkdom!

Het maken van een film is niet makkelijk, en dus belonen we de meest indrukwekkende LomoKino-film met 1000 euro om een film te maken en 50 gratis filmontwikkelingen! De 9 runner-up inzendingen krijgen 50 piggies om uit te geven in de Online Shop.

De winnende inzendingen zullen vertoond worden in Lomography Gallery Stores over de hele wereld en de winnaars zullen worden uitgenodigd om LomoAmigos te worden. Is dat niet supervet?

Hoe doe je mee

Post gewoon de link naar je film in een reactie op de rumble blog post. Je hebt nog tot 24 februari om je LomoKino meesterwerk te filmen!

Lees alles wat je moet weten over de De GROTE LomoKino Rumble

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography filmcamera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite, bekijk filmpjes en begin jouw carrière als analoge regisseur vandaag nog!

written by shhquiet on 2012-02-15 #news #cinema #film #video #rumble #contest #35mm #movie #netherlands #nederland #dutch #holland #bioscoop #nld #wedstrijd #lomokino
translated by pinkpix

More Interesting Articles