De Lomo Hipshot wedstrijd - pastel dromen

Nog steeds diep in slaap of aan het dagdromen? Geen zorgen, want dat komt goed van pas! En als je klaar bent, vergeet dan niet wakker te worden om mee te doen met de wedstrijd van deze week !

Credits: tamsoam

Als het tijd is om je ogen dicht te doen om te gaan slapen, is het tijd voor je onderbewustzijn om wakker te worden, en je door die poort naar een andere dimensie mee te laten nemen! En als je eenmaal door die poort bent, kom je in aanraking met die rare en willekeurige opeenvolging van zachtgetinte, vormloze gebeurtenissen waarvan je niet zeker bent en verbijsterd door bent tegelijkertijd. Tegen de tijd dat je wakker wordt, heb je alleen nog maar een vage herinnering van wat er net is gebeurd. En dan realiseer je je dat je mischien wel pastel hebt gedroomd.

De gebleekte en bevroren tinten die in de buurt komen van de tinten in die dromen is wat we willen zien bij deze wedstrijd! Als je nog niet zo’n foto hebt, is het tijd om te gaan klikken met die camera, je hebt nog maar een week voordat deze wedstrijd eindigt!

Let op: stuur je foto in bij het Engelstalige artikel, in plaats van deze Nederlandse.

Details:

  • 2 winnaars zullen worden geselecteerd. 1 door de jury en een andere wordt bepaald door het aantal likes die de foto krijgt (binnen de periode van de wedstrijd)
  • Prijs of prijzen: De door de jury uitgekozen foto krijgt 15 piggies en een medaille. De foto met de meeste likes krijgt een speciale medaille die in je kan LomoHome worden vastgespeld.
  • Film/Camera Type: Elke analoge foto die niet digitaal gemanipuleerd is. Houdt het thema ‘pastels’ in gedachten.
  • Upload Limiet: 1 foto per gebruiker
  • Minimale foto Dimensies: Insturingen moeten minstens 768px in hoogte of in breedte zijn.
  • Meta data moet erbij zitten (camera, film, locatie & 3 tags)

written by fookshit on 2012-02-11 #news #competition #rumble #pastel #wedstrijd #gemeenschap
translated by zosha

More Interesting Articles