De visitekaartjes fotowedstrijd

Altijd al je één van je foto’s 5000x uitgeprint willen hebben? Dit is je kans! We zijn bijna door onze stapel visitekaartjes heen, en dus is het tijd om nieuwe te bestellen. Maar dan wel met een nieuwe foto erop! Lees gauw verder voor alle details.

Credits: whiskas

In onze Gallery Store in Amsterdam krijgen we zoveel mensen over de vloer dat onze visitekaartjes de deur uit vliegen. Hoog tijd om nieuwe te bestellen! Alleen vinden wij het dan wel zo leuk om de nieuwe batch kaarthes een ander voorkantje te geven. Namelijk de winnende foto van deze visitekaartjes fotowedstrijd!

Tot 29 maart kan iedereen zijn 5 beste ‘Amsterdam’ foto’s insturen. De bedoeling is dat je fotot enigszins een link heeft met Amsterdam, omdat het tenslotte de cover wordt van het visitekaartje van de Lomography Gallery Store Amsterdam. Pak dus snel de trein of spring op je fiets richting onze hoofdstad en lomografeer erop los. Wie weet lopen er straks 5000 bezoekers met jouw foto de winkel uit! Hoe vet is dat?

Wedstrijd details:

  • Film/Camera Type: Iedere willekeurige foto die niet digitaal gemanipuleerd of bewerkt is.
  • Upload limiet: 5 foto’s.
  • Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minimaal 768px in of de breedte, of de lengte zijn.
  • Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags).

De winnaar wordt vrijdag 30 maart in dit magazine bekend gemaakt!

Succes!

written by fritssi on 2012-02-09 #news #competition #redscale #panorama #street-photography #rumbles #accessories #analogue-photography #business-cards #long-exposures #amsterdam #multiple-exposures #gallery-store #cross-processing #analogue-cameras #color-negatives #visitekaartjes #35mm-films #120-films #color-slides #vingnetting

More Interesting Articles