Lomography Austin SXSW LomoKino Rumble!

Zou het niet vet zijn als jouw LomoKino productie tijdens het grootste filmfestival van Texas te zien is? In maart is de eerste SXSW van Lomography Austin en hiervoor zijn extra benieuwd naar jullie analoge talent!

Duizenden toeristen en muzikanten zullen in maart de hoofdstad van Texas bezoeken. Dit omdat het dan tijd is voor SXSW; een van de grootste festivals van de wereld. Acht dagen lang zal het in Austin alleen maar over de magie van films maken gaan. Voor Lomography-kenners is dit de perfecte kans om met hun analoge kennis aan de slag te gaan, maar hoe zit het met degene die geen idee hebben wat Lomography betekent? Om hen in aanraking te brengen met de vetste analoge community van de wereld, willen wij jullie LomoKino videos laten zien!

Details:

  • De film(s) moet(en) voor 29 februari 2012 worden ingezonden.
  • Upload limiet: Je mag maximaal vijf films insturen. Dit doe je door de links naar je films in een reactie te plaatsen. Let op: plaats de reactie onder het originele artikel!
  • Prijzen: Tien mensen winnen tien piggies per persoon. De winnende films zullen tijdens de week van het festival te zien zijn in de Lomography Gallery Store Austin. Er z al een speciale avond zijn waarop de LomoKino en jouw films de sterren van de avond zijn!

ACTIE!

Lomography Gallery Store Austin
912 Congress Avenue
Austin, TX 78701
T: (512) 499.8002
F: (512) 499.8118
shopaustin@lomography.com

Openingstijden:
Maandag – donderdag : 11:00 – 19:00
Vrijdag – zaterdag : 11:00 – 21:00
Zondag : gesloten


Vergeet niet om onze pagina te liken op Facebook, ons te volgen via Twitter en wordt een fan van onze LomoHome!

Registreer een LomoHome op Lomography.com met de kortingscode lomographyaustx en krijg $10,- die je gelijk in de online shop kunt uitgeven! Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen!

2012-02-20 #news #gallery #film #exhibit #competition #video #rumble #austin #movie #texas #calendar #netherlands #tx #nederland #dutch #holland #sxsw #nld #atx #wedstrijd #tentoonstelling #austx #lomokino #lomographyaustx #kalender #lomography-gallery-store-austin #february-2012 #gallerij #februari-2012
translated by marissa

More Interesting Articles