Tipster van de week: Hoe mijn foto's tot leven komen

Als je het type bent dat graag elke keer opnieuw kijkt naar de foto’s die je gemaakt hebt om nieuwe dingen te ontdekken, dan is deze tipster iets voor jou! Met deze tipster krijg je een hele nieuwe blik op je foto’s!

Maak je foto 3D op een analoge manier door eastmoe

Bereid de foto’s die je uitgezocht hebt voor en zorg dat je een hobbymesje hebt en een matje om in te snijden. Op elke foto die je uitgezocht hebt kies je uit welk onderdeel er in 3D moet worden weergegeven. Het is dus erg belangrijk dat je een onderwerp kiest dat goed los te halen is van de achtergrond. Ook is het handig om 2 prints van de foto te hebben.

Tijd om te snijden! Wees voorzichtig en snijd om het onderwerp dat je in 3D wilt heen. Begin links of rechts onder (afhankelijk van wat je fijn vind) en laat een basis onder aan het onderwerp zitten. Druk het onderwerp een beetje naar voren zodat het er uit popt. Plak daarna het kopietje van de foto erachter zodat het gat dat je gesneden hebt niet opvalt.

En voila! Nu heb je een 3D Lomofoto! Het is een hele simpele manier om iets nieuws te doen met je analoge kiekjes. Begin eens met een 3D LomoWall!

written by eastmoe on 2012-02-20 #gear #tutorials #tipster #tipster-of-the-week #nl #netherlands #dutch #holland #quickie-tipster #3d-picture #analog-picture #diy-3d-picture #lomo-picture #nederlands #nld #hollands #vertaling

More Interesting Articles