De Seoul Matrix Workshop in Amsterdam

Echte die-hards hebben onze eerste Nederlandse LomoMatrix (geschoten op het MadNes festival) al lang ontdekt. Het was een te gekke ervaring met een heel tof resultaat, maar deze keer gaan we een stapje verder – we gaan voor de ultieme LomoMatrix. Help jij mee?

Credits: jhunnie

Vorig jaar hebben we op het MadNes festival de eerste Nederlandse LomoMatrix geschoten. Op het strand, in bikini’s en zwembroekjes – 1 grote gekke bende. Check hier het resultaat!


Met z’n allen in een cirkel staan of zitten met camera in aanslag, wachtend op die vette move, gekke sprong, de superman of de Jae ki – een Koreaanse Hacky sack. Het draait allemaal om dat ene moment waarbij iedereen tegelijkertijd een foto neemt van een actie in het midden van de cirkel. Die foto’s worden achter elkaar gezet in de eindmontage en zo creëer je een verbluffende LomoMatrix film. Deze LomoMatrix in Korea stijl wordt master – no diggity, no doubt.

Neem bijvoorbeeld Jae ki cha ki. Wat? … De Koreaanse variant van Hacky sack is onwijs populair in Zuid Korea. En speciaal voor deze gelegenheid hebben wij er eentje geregeld. Wie houdt de Jae ki hoog?

Credits: 08thzolt

We mogen de Oosterse vechtkunst Taekwondo natuurlijk niet vergeten. Hijs je in een originele Dobok (een Taekwondo pak) en ga in een leuke houding staan, spring, rol, schop en ga los. Op het hoogste moment wordt jouw actie vanuit alle camera views vast gelegd.

Workshop details:

  • Wat? De Seoul LomoMatrix workshop XL
  • Waar? Verzamelen bij de Lomography Gallery Store Amsterdam, Herengracht 298
  • Wanneer? Zondag 26 februari van 13:00u tot 15:00u
  • Voor wie? Iedereen die het leuk lijkt om mee te doen aan dit geweldige analoge mega project
  • Kosten? Niks, noppes, nada!

Kortom: We gaan er een heel groot feest van maken met veel leuke mensen, leuke attributen om samen met jullie de vetste Nederlandse LomoMatrix tot nu toe te realiseren! Be there!

Credits: sye

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

2012-02-13 #videos #news #analog #event #workshop #gallery #seoul #korea #film #analogue #store #photography #matrix #lomographers #nl #city #lomography #amsterdam #netherlands #effect #lgs #nederland #fotografie #nld #analoog #hoofdstad

More Interesting Articles