Virginia Is For Lovers - een spiksplinternieuwe La Sardina camera mét eigen wedstrijd!

We hebben de handen ineen geslagen met de Amerikaanse staat Virginia om een jaar lang de meest liefdevolle wedstrijden te organiseren, inclusief een eigen La Sardina camera! Doe mee aan deze wedstrijd en win de trip van je leven naar AMERIKA!

‘Virginia is for Lovers’ La Sardina Camera

En wat heeft liefde hier nou mee te maken? Eigenlijk alles! Lomography en Virginia introduceren samen de ‘Virginia is for Lovers’ La Sardina camera. Gekleed in een rood met zwart jasje en in een minimale exclusieve oplage beschikbaar. Dus bestel die van jou asap!

La Sardina ‘Virginia Is For Lovers’ editie met Fritz the Blitz
La Sardina ‘Virginia Is For Lovers’ editie

Ronde 1 – LOVE Surrounds

Uit 1969 – de spreuk Virginia is for Lovers’ is uitgegroeid tot misschien wel ‘s werelds meest gebruikte vakantie slogan. De komende 12 maanden organiseren we een hele serie aan wedstrijden die allemaal gerelateerd zijn aan het woord ’love’. Ronde één heeft de titel LOVE Surrounds gekregen – Stuur foto’s in van de mensen waar jij het meeste van houdt!

Stuur jouw ‘LOVE Surrounds’ foto's in
Let op: je stuurt je foto’s in via het internationale artikel van de wedstrijd! Klik simpelweg op de blauwe zin hierboven en dan komt het allemaal goed :).

De prijzen

Dit is misschien wel de grootste winactie ooit in de geschiedenis van Lomography! De wedstrijd van deze maand is – samen met 3 andere over het jaar verspreid – de wedstrijd waarmee jij een grandioze trip van 5 dagen naar Virginia kan winnen! En bij aankomst kan je letterlijk los gaan met het maken van romantische analoge foto’s! Daarnaast maken 10 mensen bij iedere ronde kans op een eigen ‘Virginia is for Lovers’ La Sardina camera!

Lees hier meer over de prijzen van deze Virginia wedstrijd

‘Virginia is for Lovers’ Website

Maak je klaar om koers naar zee te zetten met de nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgevoerd met een spectaculaire groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaihendel – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoge fotografie plezier! Bestel nu je eigen La Sardina camera now!

written by tomas_bates on 2012-02-03 #news #virginia #la-sardina #virginia-is-for-lovers #love-surrounds
translated by mrmaart

More Interesting Articles