Plezier met de Fisheye Circle Cutter

Dit is mijn allereerste collage die ik heb gemaakt omdat ik mee wilde doen met de ‘Clever Collage Rumble’. Het was niet moeilijk een thema te bedenken voor m’n collage: het moet leuk zijn! Voor mij staat Lomo voor het hebben van plezier met je camera en creativiteit. Zonder regels! Ik heb mijn collage gemaakt van foto’s van mijn collega’s met gekke brillen.

Credits: gulgamp

Benodigdheden:

Stap 1: Ik heb het hele rolletje volgeschoten met foto’s van mijn vrienden met gekke brillen met mijn geliefde Fisheye camera.
Stap 2: Ik heb alle benodigdheden bij elkaar gesprokkeld en de foto’s laten afdrukken.
Stap 3: Ik heb twee foto’s uitgekozen en laten afdrukken op A3 formaat, een als achtergrond en een grote als thema op de voorgrond.
Stap 4: Ik heb de Fisheye Circle Cutter gebruikt om in een handomdraai de gezichten van m’n vrienden uit de foto’s te snijden.
Stap 5: Daarna heb ik de foto voor op de achtergrond uitgeknipt. .
Stap 6: Daarna heb ik alle perfecte cirkels erbij geplakt.
Stap 7: Als laatste stap heb ik de collage in een mooie vorm geknipt. Eindelijk, mijn eerste collage is klaar!

Credits: gulgamp

Veel plezier met je eigen creativiteit en schiet, knip en plak!

De Fisheye One van Lomography is de eerste 35mm compact fisheyecamera. Met een 170-graden lens en geweldige kleur en contrast, zal de Fisheye One je elke keer weer mooie ronde foto’s geven. Bekijk deze en andere fisheye camera’s hier!

written by gulgamp on 2012-02-10 #gear #tutorials #kunst #tipster #collage #netherlands #fisheye #circle-cutter #nederland #lomografie #nld #knutselen #knippen-en-plakken
translated by desibel

More Interesting Articles