Een hele koude maar gezellige LomoWalk in Amsterdam

4

Op zondag 29 januari was het weer tijd voor een nieuwe LomoWalk in Amsterdam. Inclusief de grachtengordel, kaas, bevroren vingers – én een opdracht om dubbele foto’s te schieten voor een filmswap project. Lees hier de recap!

Het was een hele koude zondag 29 januari, maar toch waren er 9 stoere lomografen naar de Lomography Gallery Store Amsterdam gekomen voor een gezellige LomoWalk door Amsterdam. Iedereen had minstens één camera bij zich, en had daarnaast ook de kans om een camera te lenen van de winkel.

De opdracht van de dag was niet alleen om het warm te houden, maar ook om meervoudige belichtingen te gaan schieten voor een filmswap project met de Lomography Gallery Store Seoul en de Lomography Gallery Store Madrid.

Dus daar dingen we – de grachten op, langs oude grachtenpanden. De route liep langs de Herengracht, Keizersgracht en het Johnny Jordaanplein waar we lekker een warm bakje koffie en iets te eten wilden halen. Helaas was dat niet heel makkelijk op een zondagmiddag. Dus gingen we terug naar de Wolvenstraat, waar we in een gezellig klein kroegje alsnog iets warms gedronken hebben en elkaar een hoop tips&tricks hebben geleerd.

De resultaten van deze LomoWalk doen nog even op zich wachten, aangezien de mensen van de andere Gallery Stores onze rollen eerst moeten vol schieten (filmswap). Zodra ze klaar zijn kan je ze in dit magazine vinden. Wel hebben we een aantal ‘normale’ redscale foto’s gemaakt. Check ze onderaan dit artikel.

De eerst volgende LomoWalk staat gepland in februari – een LomoSafari waar je als team aan de slag moet gaan. Check het artikel voor meer informatie en lees ook meteen deze evenementen kalender door, voor alle activiteiten in februari. Zorg dat je je op tijd inschrijft, want de meeste workshops zijn heel snel vol. Naast workshops hebben we deze maand ook een bijzonder evenement gepland – een candelight-lomo-dinnertje voor een zeer select gezelschap. Wil je een lekker vorkje meeprikken? Meld je dan zsm aan!

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Openingstijden winkel
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by lgsamsterdam on 2012-01-30 #news #lomowalk #photowalk #lomography-gallery-store #amsterdam #workshops #recap

4 Comments

 1. leolensen
  leolensen ·

  Ich war dabei!
  Zijn de fotos al klaar????? ;-P

 2. mrmaart
  mrmaart ·

  hahaha - ze zijn gisteren naar Korea én Madrid verstuurd! De rollen wel te verstaan ;)

 3. fbfotografie
  fbfotografie ·

  Nog wat fotootjes uit mijn Mamiya C220 - ben benieuwt naar de resultaten!

 4. fbfotografie

More Interesting Articles