KLomo - My Home Is My Nation. Maak deel uit van een echte foto expositie!

Oproep aan alle lomografen! Jullie hebben allemaal de kans om deel uit te gaan maken van de “KLomo – My Home is My Nation” – een unieke foto expositie in hartje Wenen, Oostenrijk. Lees gauw verder en ontdek wat je moet doen om jouw lomografie foto’s in te kunnen sturen. Maar wees snel, de deadline is in zicht!

Lomography foto van warning – Stuur ons een soortgelijke foto. Van jou, in een stoel bij je thuis.

Precies! Op 1 februari 2012 wordt er een foto expositie rondom het prachtige winterse plein van het Resselpark, Karlsplatz, georganiseerd. Een klein park in het hart van Wenen, Oostenrijk. Een serie van mobiele toiletten zullen door kunstenaars worden getransformeerd in microstaten. 35 kunstenaars krijgen allemaal een eigen plekje om hun idee van een ‘micronation’ te laten zien.

Hieromheen zal de “KLomo” plaats vinden: Een oppervlak van 1m2 volledig gewijd aan Lomografische voorstellingen van een ‘thuis’ als micronatie. Dit is de plek waar jouw foto komt te hangen!

Wat moet ik insturen?

We willen dat jij ons jouw thuis laat zien en daarin duidelijk maakt hoe die foto jouw thuis illustreert. Schiet dus een foto van jezelf, in je eigen huis, op een stoel oid en stuur die in. Zorg dat je foto ingezonden is voor zondag 29 januari. Wees dus snel en treuzel niet, want dit is een unieke kans om je werk tentoongesteld te krijgen op een echte foto expositie!

Stuur die foto’s maar in beste lomografen!

LET OP: Deze wedstrijd is een internationale wedstrijd. Daarom vragen we je om jouw foto’s in te sturen via het Engelstalige artikel. Klik hier om daar naartoe te gaan.

written by devoncaulfield on 2012-01-27 #news #competition #vienna-toilet-exhibition-micronation-austria-karlsplatz-competition-contest-k-lomo-my-home-is-my-nation
translated by mrmaart

More Interesting Articles