Lomography op de Modefabriek 2012 - een terugblik

Op zondag 23 en maandag 24 januari was het weer een grote fashion bedoening in de RAI in Amsterdam. De modefabriek 2012! Wij waren van de partij en hadden een leuk klein plekje gekregen op de grote stand van onze Trash&Treasures vrienden. Bij deze een terugblik op twee leuke dagen in Amsterdam.

Zoë – de winnares van de Trash&Treasures Rumble

De RAI stond op zondag 23 en maandag 24 januari weer volledig in het teken van fashion – Modefabriek 2012. Alle grote en bekende brands waren aanwezig en lieten een glimp van hun nieuwe collectie zien.

…en de RAI is groot, heeel groot:

Credits: lomographybenelux

Wij waren door onze vrienden van Trash&Treasures gevraagd om deel te nemen aan hun creatieve set up in de RAI. We kregen een klein plekje aan de voorzijde en waren daarmee een eye-catcher voor alle voorbijgangers. En als je dan een paar gouden Diana camera’s naast elkaar neer zet, weet je zeker dat mensen vragen gaan stellen ;).

Credits: lomographybenelux

Ook een hoop bekende Nederlanders. Zoals John Williams, Humberto Tan en onze beruchte Ajax commissaris Edgar Davids – hij vond zijn iPhone app toch leuker….pfff

Credits: lomographybenelux

Recht tegenover stond een batterij aan DJ chicks lekkere plaatjes te draaien…

Credits: lomographybenelux

…en passeerden de ene na de andere fashion blogger, journalist en andere fashion fans onze stand.

Credits: lomographybenelux

Francisca van C’est le-brate Amsterdam schreef nadien ook nog een leuk blogje over ons. Check hem hier.

Last but not least – we hebben samen met Trash & Treasures ook nog een toffe LomoKino film geschoten. Het moet de trailer van het T&T programma van de Rotterdamse Museumnacht worden. Grote kans dat wij ook van de partij zijn. Maar daar later meer over. Check hier het toffe filmpje!

Al met al een leuke samenwerking met Trash & Treasures, en wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Modefabriek 2013 – here we come!

Credits: lomographybenelux

written by mrmaart on 2012-01-25 #news #videos #fashion #amsterdam #trash-treasures #modefabriek #rai #trade-show

More Interesting Articles