De Lomography safari speurtocht

Het is tijd voor een wild avontuur met Lomography! We hebben een aantal spannende kortingscodes verstopt en het is aan jou om ze te vinden! Speur door de pagina’s van ons magazine en de foto’s rubriek, en wie weet vind jij straks een fijne safari verrassing!

Credits: xaviru

Zoek de X-Pro olifant

Vergeet de standaard olifant in een dierentuin. Voor deze wedstrijd moet je op zoek gaan naar de verstopte olifant in de jungle van de Lomography website! De foto van iidiko is ergens in het Lomography Magazine en in de rubriek Foto's verstopt. De foto bevat een kortingscode die je kan gebruiken in de Online Shop voor speciale kortingen en gratis camera’s!

Let op: Onze olifant foto is misschien niet heel makkelijk te vinden op de pagina’s zelf, dus zorg dat je soms ook naar beneden scrollt. Daarnaast is de kortingscode ook allen te vinden op de internationale website! (in het Engelstalige artikel!)

Credits: iidiko

Hulp bij je speurtocht

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je verdwaalt tijdens deze missie; gedurende de komende week geven we op deze pagina af en toe een paar hints. De verstopte dieren met kortingscodes worden in een later stadium allemaal onthuld, dus als je vandaag de code niet kan vinden probeer je het gewoon morgen nog een keer! De hints worden als reacties onderaan deze pagina geposts.

Ga niet bij de pakken neer zitten als je een code niet kan vinden! Scroll altijd even naar beneden, want onderaan deze pagina hebben we ook een paar fijne kleine cadeautjes voor je verstopts.

Sla op de vlucht!

We hebben een hele nieuwe familie Horizon producten gespot! Houd de Lomography website maar goed in de gaten, want deze hele familie is op de vlucht geslagen en zullen zeer binnenkort allemaal keihard in ons magazine voorbij rennen!

Credits: gemmalouise

Dagelijkste updates

Maandag 23 januari

De eerste dag van de speurtocht – we hebben codes verstopt op meer dan 30 pagina’s. Houd de site goed in de gaten want we gaan de hele week nog meer hints weg geven!

Dinsdag 24 januari

Ok – ben je klaar voor een paar tips en hints? Een paar handige termen helpen je misschien bij het zoeken in de Foto rubriek: Istanbul, Creatures, Dog, Ocean – Succes iedereen!

…en bij deze nog een paar hints voor diegene die eindeloos blijven zoeken in ons Magazine: Vintage Hollywood Superstars, Beatles, Colonialism, Apple/Steve Jobs

De Sprocket Rocket codes zijn inmiddels al gebruikt!

Woensdag 25 januari

Op zoek naar wat hulp voor vandaag?

Deze woorden gaan je helpen bij het zoeken in de rubriek Foto's section! Cats, Zoo, Lama

Hints voor het Magazine – Roar, Behind the Scenes, Alaska

Nog meer tips van de sluier voor de rubriek Foto's! Bulldog, Monkey, Racoon, Pig

En de laatste kryptische hint voor vandaag: Zoek naar het juiste ding in het Magazine en het zal je leiden naar het paradijs!

Donderdag 26 januari

Klaar voor de tips van vandaag? Ga maar eens een kijkje “underwater” nemen, en ga op zoek naar “sheeps” in de Foto's rubriek!

Nog meer hints in het Magazine – Zoek voor Budapest Zoo, Siberia en je ontdekt misschien Where The Wild Things Are!

De laatste tip van vandaag – Kijk uit voor de “tiger” in Foto's!

Vrijdag 27 januari

Hints van vandaag! Ga gauw naar de rubriek Foto's
en zoek ZOO bij whimpee en petrosilius

Een grote hint – voor deze kortingscode moet je op zoek gaan naar de Playground en het Park in het Magazine

written by tomas_bates on 2012-01-24 #news #competition #rumble #safari #lomography #hunt

More Interesting Articles