Reusachtige broodjes bij Broodje Bert

2

Je hebt lunchttentjes en je hebt Broodje Bert. Dat is duidelijk een wereld van verschil. Op max 20m2 knallen de koks van Broodje Bert de meest lekkere broodjes en sapjes op tafel waar je U tegen zegt. Niet alleen vers, maar vooral ook veel en lekker. Heb je stevige lunchtrek? Dan moet je hier wezen.

Credits: mrmaart

Op de hoek van de Raamsteeg en de Singel zit misschien wel Amsterdams befaamste Broodjeszaak – Broodje Bert. Deze helden maken broodjes die je niet met twee handen kan vastpakken. Precies, serious lunchtime. Het werd tijd om ze wat nader toe te lichten, met bijbehorende foto’s.

Wat je ook kiest, wat je krijgt is enorm. Dit broodje bijvoorbeeld. Hoe ga je dat in godsnaam opeten?

Credits: mrmaart

Of deze – een broodje BLT links, en een gemengde carpaccio salade rechts. Allebei voor nog geen €6.

Credits: mrmaart

Natuurlijk hebben ze verse jus, goeie kopjes koffie en chocolademelk voor de echte cacao fanaten. Vlak voordat we vertrokken wilden uiteraard ook een vrolijke foto van de CREW. Kijk hem shinen en awesome terug zwaaien!

Credits: mrmaart

Krijg je al trek? Waar wacht je dan nog op? Stap op je fiets of neem de benenwagen naar de hoek van de Raamsteeg en de Singel. Daar zit je nieuwe favo lunchtent. Officiële adres = Singel 321. Ze hebben geen website, maar wel een telefoonnummer: 020 6230382. Kan je ze bellen en alvast iets bestellen.

Eet smakelijk en tot de volgende keer!

Credits: mrmaart

written by mrmaart on 2012-01-24 #places #singel #lunch #location #amsterdam #nederland #centrum #select-type-of-location #food-and-drink #locatie #broodje-bert #broodjes

2 Comments

  1. lomojoekie
    lomojoekie ·

    Denk dat het woensdag of donderdag maar weer even een BLT'tje gaat worden ;-) Toffe exposure voor nog toffere gasten Maarten! Super :D

  2. mrmaart
    mrmaart ·

    het was nodig tijd voor speciale aandacht!

More Interesting Articles