Micro-Macro: Stop-motion voer

Foto’s van onze sterrenstelsels blijven altijd intrigerend. Net als microscopische foto’s van de cellen die ons lichaam laten functioneren. Maar heb je wel eens gedacht dat ze er ook smakelijk uit zouden kunnen zien? We kwamen deze stop motion tegen van voedsel in de vorm van longen, atomen en de Melkweg. We vonden hem tof en daarom delen met jullie!

De video’s “strings”, “the universe or multiverses” en deze video doen je vast denken aan de educatieve klei- en voedsel-animatie video’s van Sesamstraat, en zijn een inspiratie voor alle stop-motion filmers! Deze top tien introduceert onze wereld van begin tot het eind, en is een creatie van Isaiah Saxon. Bekend van de Open Source Ecology voor Encyclopedia Pictura.

In tegenstelling tot het plaatsen van de acteurs in de aftiteling, wordt er een lijst met de “ingrediënten” in de video’s gebruikt. Een extra applaus gaat uit naar de Snijbiet, die een perfecte rol speelde als een paar longen.

Als je de video nog niet hebt gekeken, dan raden we aan om de Encyclopedia Pictura ook te bezoeken voor andere interessante filmpjes. Laat je inspireren bij het maken van voedselanimaties!

written by soundfoodaround on 2012-02-09 #videos #lifestyle #stop-motion #anatomie #top-tien #encyclopedie #voedsel
translated by desibel

More Interesting Articles