Op lomosafari in Amsterdam

We gaan op lomosafari in onze eigen stad! Bewapend met analoge camera’s en een opdrachtenlijst gaan we cryptisch op zoek naar de wildlife van Amsterdam. Een geslaagde opdracht = punten! Meeste punten = dikke prijzen winnen! Bij deze workshop wordt in koppels gewerkt, dus zorg ervoor dat je deel uitmaakt van een dreamteam!

Credits: brommi

Met je beste vriend(in) of je favoriete collega speuren naar die o zo kostbare punten verspreidt door Lomography stad Amsterdam. Klinkt goed natuurlijk! Hoe lang geleden is het dat jullie een echte speurtocht hebben gedaan? Tijd om die jeugdherinneringen weer te doen herleven!

Credits: vicuna, warning & moodification

Wij hebben een serie spannende raadsels en opdrachten gemaakt die jullie mogen oplossen. Je hoeft Amsterdam niet perse te kennen, maar een passie voor puzzelen is niet geheel onbelangrijk. Durf jij de uitdaging aan? En heb je een winnaars mentaliteit? Voer de opdrachten succesvol uit, pak de bijbehorende punten en win dikke Lomography prijzen!

Omdat je tijdens deze zoektocht als koppel aan de slag gaat, zou het natuurlijk helemaal leuk zijn als de prijsuitreiking en het ophalen van de foto’s op een dag is waar de liefde centraal staat. Mag jij 3 keer raden wanneer we dat gaan doen. Precies- op Valentijnsdag natuurlijk! Wees er dus ook 14 februari bij, kom je overwinning vieren en drink een drankje op de liefde (of op het feit dat jij en je homey supergoed zijn in speurtochten). Klik hier voor meer informatie over dit feestje. Tot dan!

Credits: beni

Details van deze speurtocht:

  • Zondag 5 februari van 15:30h tot 18:00h
  • Deelname aan deze lomosafari kost €20 per koppel. Hiervoor krijg je als koppel een camera, 1 filmrolletje en nadien een downloadlink naar je foto’s.
  • Iedere deelnemer krijgt een 10% kortingsvoucher om te gebruiken in onze Lomography Gallery Store Amsterdam
  • Meld je aan door te mailen naar store.amsterdam@lomography.com
  • Zorg dat je 15 min voor aanvang aanwezig bent
  • Je eigen camera meenemen mag natuurlijk altijd!
  • De workshop crew spreekt Engels, Nederlands en Duits
  • Check ook ons facebook evenement !

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by lgsamsterdam on 2012-01-19 #news #event #gallery #film #analogue #safari #store #nl #lomography #amsterdam #netherlands #lgs #nederland #scavenger #hunt #nld #speurtocht

More Interesting Articles