Een gezellig Foam Lab Expo feestje

6 foamlabbers, een flinke batterij vrienden en andere lomo fans die zin hadden in een feestje, koude pijpjes, frituurtje, een fijne plaatjes op de draaitafel en een spik-splinter-nieuwe foto tentoonstelling. De Foam Lab Expo party was gezellig! Lees hier de recap met bijpassende foto’s én het LomoKino filmpje!

Credits: lomographybenelux

Donderdag 12 januari was het zover. De opening van onze nieuwste expositie in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Het thema was helder – een ode aan onze samenwerking met het Foam Lab team van 2011. Het afgelopen jaar hebben we Fenna, Hugo, Rosa, Jerry, Eelke en Liset op de voet gevolgd en uitgedaagd om hun jaar analoog op film vast te leggen. Van de enorme berg foto’s hebben we een selectie gemaakt en die als foto tentoonstelling geëxposeerd. En die selectie werd afgelopen donderdag feestelijk in lomo-stijl geopend.

Credits: lomographybenelux

De zes creatievelingen hadden hun hele achterban meegenomen en samen met onze eigen vrienden was het weer een leuk lomo feestje!

Credits: lomographybenelux

Ook de pizza koerier moest op de foto, logisch.

Credits: lomographybenelux

…en onze huis DJ Mr. Zoe was ook weer lekker plaatjes aant draaien.

Credits: lomographybenelux

Maar ja, een expo opening is natuurlijk niet compleet zonder een creatieve uitspatting. Met een LomoKino, een paar A4 velletjes en 6 foamlabbers op een rij hebben we deze analoge stop motion geschoten. Helaas was de film iets onderbelicht, waardoor de vraag is of de clou van het verhaal duidelijk naar voren komt :).

Foam Lab ♥ Lomography

Anyway, kijk en geniet!

Ben je benieuwd naar de foto’s van onze Foam Lab amigos? Kom dan langs op de Herengracht 298 en check de expo op de 3e verdieping.

En wil je alle artikelen rondom dit project nog eens rustig nalezen? Klik dan hier

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by mrmaart on 2012-01-16 #news #videos #party #opening #expo #amsterdam #lomo-party #foamlab #lgs-amsterdam #lc-wide #dj-zoe

More Interesting Articles