Mijn eerste zoon: Iffat Altamis

Ik heb een project gewijd aan mijn eerste zoon. Een eigen kind krijgen is een speciaal moment waar elk getrouwd koppel op wacht. Het voelt zo goed aan om papa te zijn!

Mijn eigen miniprojectje is geïnspireerd door Jamie Livingston (25 oktober 1956 – 25 October 1997), het is gebaseerd op zijn “Polaroid A Day.” Ik gebruik wel een Fuji Instax Mini omdat een Polaroid vrij duur is in vergelijking met de Fuji. Ik noem m’n project “Instax A Day: Iffat Altamis” en begon er direct mee op zijn geboortedag op 17 september 2011!

Dit project zal lopen tot zijn eerste verjaardag. Ik hoop het te kunnen volhouden zonder een dag te missen, zo heb ik iets speciaal voor hem. Elke dag een foto trekken en hem zien opgroeien, meer moet ik momenteel niet doen.

Een eigen kind en familie hebben – het voelt aan als een droom. Eén ding is zeker: ik zal ervoor zorgen dat hij in mijn voetstappen treedt en een analoge cameraliefhebber wordt, dat hij mijn passie voor fotografie en vooral lomografie deelt! LOMO ON!

Voor foto’s die niet kunnen wachten om gezien en geliefd te worden, check onze Instant camera's die uw foto’s direct afdrukken! Bekijk onze selectie hier.

written by myvitaminx on 2012-02-07 #lifestyle #project #instax #fuji #familie #lomografie #vader #kinderen #zoon #analoge-levensstijl #pasgeboren #geboorte
translated by charissa

More Interesting Articles