We zijn 2012 in stijl begonnen!

2

We hebben het nieuwe jaar in Lomo stijl ingeluid! Lees hier de recap van onze analoge nieuwjaarsborrel in de Lomography Gallery Store Amsterdam.

Johnny uit Tilburg

Iedereen weet inmiddels wel. Als er geen reden voor een feestje is, dan verzinnen wij d’r wel één. De nieuwjaarsborrel mag natuurlijk niet ontbreken in onze evenementenkalender, en dus was het vrijdag 6 januari zover. Tijd om het glas te heffen op het nieuwe jaar!

Vrienden, buurtbewoners, fanatieke Lomografen en andere bekenden druppelde even langs voor een biertje of prosecco. Gewoon, omdat het gezellig is om iedereen weer even te zien en om nieuwe mensen te ontmoeten.

Credits: mrmaart

Neem bijvoorbeeld John Machielsen. Deze ras-brabander wilde nou eindelijk wel eens de Lomography Gallery Store in Amsterdam bezoeken, maar niemand van zijn vriendengroep wilde met hem mee. Het sjaak-afhaak-principe. Daar had John deze keer geen zin meer in, en dus ging hij in zijn remi naar Amsterdam. Een goede keuze! Want hij had een waanzinnige avond, en dus de volgende dag grote verhalen bij zijn maatjes :).

Onze vrienden van het lokale HEMA fotolabje waren er ook. Inclusief Daan aka DJ RIKKIESAN. Met zijn te vette knopjes kwam hij lekkere minimaalplaatjes draaien. Voetjes van de vloer!

Credits: mrmaart
Credits: mrmaart

…en onze eigen Joël aka the gift (w)rapper was lekker in de rondte aant schieten met de LomoKino. Check hier het filmpje:

Credits: mrmaart

Wanneer het volgende feestje is? 12 januari! Foamlab Expo Party met onze Lomo Amigos van het afgelopen Foamlab jaar. Lees hier alle informatie en be there!

Credits: mrmaart

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by mrmaart on 2012-01-11 #news #videos #party #event #drinks #new-year #nye #community #amsterdam #netherlands #holland #2012 #lgs-amsterdam #gallery-store-amsterdam

2 Comments

  1. counterintelligence
    counterintelligence ·

    Die Johnny uit Tilburg he, die heeft ook een lomohome die je kan linken: www.lomography.nl/homes/counterintelligence

  2. mrmaart
    mrmaart ·

    done! :)

More Interesting Articles