Je LomoKino als fototoestel gebruiken

De LomoKino maakt supervette filmpjes maar vergeet niet dat deze altijd uit allemaal losse frames bestaan. Dit artikel zoomt in op het maken van foto’s met je LomoKino. Jazeker, je kan deze camera ook gewoon gebruiken om foto’s te schieten!

Voordat je van de resultaten van de LomoKino als een film monteert, zal je zien dat je op 1 filmrol maar liefst 144 foto’s hebt geschoten. Als je het leuk vindt kun je de beelden in elkaar laten overlopen, maar bekijk de beelden eerst eens stuk voor stuk. De videoframes van disdis: zijn een goed voorbeeld van losstaande LomoKino frames die als foto erg goed werken.

Foto’s van disdis:

Je kunt de frames ook combineren zodat het op het resultaat van een Supersampler lijkt – Kijk eens naar deze foto’s. Gemaakt door de LomoKino testers van ons hoofdkantoor:

Frames van LomoKino films die gemaakt zijn door LomoKino testers van ons hoofdkantoor.

Probeer het zelf maar eens!

Meer informatie over de LomoKino

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography film camera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite, bekijk filmpjes en begin jouw carriere als analoge regisseur vandaag nog!

written by tomas_bates on 2012-01-13 #gear #tutorials #film #camera #photos #movies #movie #films #tipster #lomography #frames #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #foto-s #lomokino #lomokino-launch #lomokino-how-to #beelden
translated by marissa

More Interesting Articles