Anna Scholz en de Holga 120N

Nietsvermoedend bladerde ik laatst door de BIB (Big is Beautiful), een glossy voor vrouwen met een maatje meer, en kwam ik ineens een vuurrode Holga camera tegen!

BIB Magazine

Als dikke dame is het soms wat ingewikkelder om kleding te vinden die lekker zit, mooi is en vooral weergeeft wie je bent (kleding is expressie!). Ik koop wel eens een glossy die juist rekening houdt met het maatje meer en in de BIB van deze maand viel mijn oog direct op een advertentie van een van mijn favoriete ontwerpsters! Het model houdt in de foto voor de herfst / winter collectie namelijk een analoog toestel vast, de Holga 120N!

Herfst / Winter collectie Anna Scholz

Anna Scholz is een van origine Duitse ontwerpster. Als tiener hield zij zich al bezig met haar eigen kleding maken doordat ze zelf een maatje meer heeft. In de jaren 80 heeft ze als grote maten model gewerkt in Europa en de VS en eind jaren 80 is ze naar Stanford in Californië gegaan om daar mode te studeren. Daar klikte het voor haar en uiteindelijk is zij in 1994 afgestudeerd in Londen aan de St. Martin’s College of Art en Design. 2 jaar later lanceerde zij haar eerste couture lijn voor grote maten!

Anna Scholz

De kleding die Anna ontwerpt is niet alleen mooi, maar doet ook geen consessies op het gebied van een sexy uiterlijk, hoge kwaliteit aan stoffen en de laatste trends in de mode wereld. Dik betekend niet per se meer dat je in een tent hoeft te lopen dankzij de geweldige creaties van Anna. De kleding die zij ontwerpt is wel iets duurder dan het gemiddelde H&M topje, maar ja, dat heb je nu eenmaal met ontwerpers ;)

Anna Scholz
BIB Magazine

Wordt verliefd op deze in het rood uitgedoste telg uit de Holga familie! De bekende vette, plastic-lensed Holga camera waar we zo van houden en een serieuze obsessie voor ontwikkeld hebben – alleen nu in een waanzinnig aantrekkelijke rode behuizing!

written by pretletterp on 2012-01-08 #news #red #fashion #magazine #nl #designer #120n #netherlands #holga #dutch #holland #glossy #mode #bib #analogue-cameras #coverage #nederlands #plus-size #nld #hollands #tijdschrift #120-films #anna-scholz #grote-maten #big-is-beautiful #modeblad #ontwerper

More Interesting Articles