Mijn meest legendarische tripje van 2011

De meesten van ons die schrijven over hun meest legendarische uitstap, zullen schrijven over hun zomervakanties. Waarom ook niet? Het is de leukste en meest stress-vrije seizoen van het jaar. Het lange reizen wordt direct goedgemaakt door het zien van de zonsopgang en -ondergang aan het strand.

Credits: boobert

In de Filipijnen duurt de zomer van maart tot eind mei. Tijdens deze maanden kan Manila heel warm en vochtig worden. Dat is de reden dat de meesten van ons de weekenden in winkelcentra doorbrengen of een uitstapje plannen naar de stranden die de Filipijnen omringen. Een van de meest nabije stranden ligt in de provincie Batangas, zo’n 2 à 3 uur rijden vanuit Manila. Een vrij lange tocht, maar sowieso de moeite waard, zeker na het zien van zon en strand. Daarom dat mijn vrouw en ik vorige zomer hadden besloten om een weekend door te brengen in San Juan, Batangas.

Credits: boobert
Credits: boobert

Dit weekend aan het strand was extra speciaal omdat het voor onze dochter de eerste keer op het strand was. Ze was toen 3 jaar en we hadden haar nog nooit meegenomen naar een strand. We waren allemaal erg enthousiast, vooral mijn zoon die zijn zusje vaak vertelde over samen spelen op het strand.

Credits: boobert

Het was echt een geweldig weekend. Mijn kinderen hadden plezier tijdens het zwemmen en het spelen op het strand. Mijn vrouw en ik genoten van het zicht en de geluiden om ons heen. Dit alles maakte het weekend legendarisch. Als er één uitstap is waar ik dit jaar naar uitkijk, is het opnieuw een weekend in San Juan, Batangas.

written by boobert on 2012-01-09 #places #location #strand #familie #zomer #zon #zand #escape-from-the-city #ontsnap-uit-de-stad
translated by charissa

More Interesting Articles