De Lomography tipster challenge – LomoKino

Het nieuwe jaar is begonnen en we zijn op zoek naar nieuwe, verfrissende ideeën voor de Lomokino! Vind jij het tof om met je 35mm filmcamera te experimenteren? Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans op een paar extra piggies.

Stouf's supervette LomoKino power winder

Ben jij goed in het ontdekken van nieuwe snufjes voor de LomoKino?

Om het nieuwe jaar goed van start te gaan zijn we op zoek naar toffe aanpassingen voor de LomoKino. Experimenteer er op los en stuur je tipster deze maand nog naar ons op. De beste tip krijgt 15 fijne piggies. Twee andere tipsters worden beloond met 5 piggies. Wil je meedoen? Lees dan even de handleiding voor het schrijven van een tipster en stuur je tipster hier in. Vergeet niet een reactie achter te laten op de originele pagina van dit artikel. Dus klik even op ‘Engels’ en schrijf in je reactie: ‘I’m a LomoKino Modification Maestro’. Hadden we trouwens al verteld dat deze artikelen bij de aangevraagde posts van deze maand horen? Dit betekent dat je sowieso 10 piggies krijgt als je artikel wordt goedgekeurd!

Zoek je nog wat inspiratie? Wij zouden het heel leuk vinden als we aan het einde van de maand de volgende tipsters in ons magazine hebben:

  • Zo maak je LomoKino Colorsplash videos
  • Zo maak je LomoKino Pinhole videos
  • Zo maak je LomoKino Fisheye videos

Wedstrijdvoorwaarden

  • Je tipster moet voor 31 januari 2012 zijn ingediend. Dit geldt ook voor je reactie op het Engelstalige artikel.
  • Alleen de tipsters die via onze schrijfregels zijn geschreven, zullen mee dingen voor de wedstrijd. Wordt je tipster niet goedgekeurd? Dan doet hij ook niet mee aan de wedstrijd.
  • We zijn alleen op zoek naar nieuwe tipsters. Natuurlijk zijn we blij met alle LomoKino gerelateerde tipsters, maar we zijn vooral op zoek naar verfrissende ideeën.
  • Als twee mensen hetzelfde idee insturen, wint degene die het idee het beste heeft uitgewerkt. Zorg dus voor genoeg uitIeg, foto’s en testfilmpjes!

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography filmcamera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite, bekijk filmpjes en begin jouw carrière als analoge regisseur vandaag nog!

written by tomas_bates on 2012-01-13 #news #competition #rumble #tipster #modification #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #wedstrijd #aanpassing #lomokino #uitbreiding
translated by marissa

More Interesting Articles